Vascar, unul dintre principalii producatori de preparate din carne si conserve, anunta o crestere de 18% a cifrei de afaceri in primele 9 luni din 2018 fata de perioada similara a anului trecut, in contextul diversificarii portofoliului si extinderii distributiei in capitala si la nivel national.

In volum, cea mai mare crestere procentuala este inregistrata de segmentul de carne fresh, +34%, in conditiile extinderii gamelor de produse din categorie. Segmentele de mezeluri si conserve au marcat cresteri de peste 15% in volum. In 2017, Vascar a inregistrat o cifra de afaceri de aproximativ 16 milioane de euro.

“Performanta obtinuta este rezultatul unei strategii bazate pe inovatie si calitate, dar si al unei bune executii operationale. Portofoliul Moldova in Bucate a fost imbogatit cu multe game noi, printre care linia Alege natural, fara E-uri, produse premium din ingrediente 100% naturale ce satisfac si exigentele celor mai pretentiosi consumatori. De altfel, calitatea este parte din cultura noastra anteprenoriala si este ceea ce ne-a ajutat sa ne impunem pe o piata extrem de competitiva,” spune Vlad Ciuburciu, Director General Vascar.

Infiintata in 1984 la Vaslui, Vascar este o companie cu capital 100% romanesc cu o evolutie organica pe o piata extrem de competitiva. Astazi, Vascar este unul dintre principalii producatori de preparate din carne si conserve din Romania, oferind produse nu doar gustoase, ci si sanatoase, sub marcile Vascar si Moldova in Bucate.

Pentru Vascar lucreaza mai mult de 300 de angajati, iar compania detine o fabrica de procesare la Vaslui si 18 magazine proprii in regiunea Moldovei, fiind unul dintre principalii angajatori din regiune. O parte din produsele Vascar si Moldova in Bucate sunt distribuite la nivel national, in hypermarket-uri si magazine traditionale partenere. De asemenea, Vascar este o companie care produce produse “marca proprie” pentru Carrefour, Mega Image, Penny Market si Lidl.

Citeste si:
Vascar tinteste afaceri cu 14% mai mari anul acesta
Dupa afaceri de peste 16...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Vascar a vandut preparate din carne de 18 mil. euro in 2018