Lemet, unul dintre cei mai mari producatori de mobila la nivel national, a deschis de curand doua noi magazine la Bistrita si Iasi, cu o investitie cumulata de aproximativ 3,7 milioane lei. Noul showroom de mobila deschis la Bistrita Retail Park (langa Selgros) se intinde pe o suprafata de 900 mp si a necesitat o investitie de circa 1,9 milioane lei. Pentru showroom-ul de mobila din Iasi (in apropiere de Moldoplast) cu suprafata de 1800 mp s-au investit 1,8 milioane lei.

Extinderea retelei de magazine Lems anul acesta s-a produs in principal, in zona Moldovei, unde Lems a deschis 3 magazine, respectiv Piatra Neamt si Galati, iar de curand si la Iasi. Alte orase din tara unde au mai fost deschise magazine tot in 2018 sunt Bistrita si Bucuresti- zona Militari.

“In zona Moldovei am inregistrat un interes din ce in ce mai crescut pentru produsele noastre. Am ajuns, astfel, sa avem 14 magazine in Moldova si planurile de extindere continua. Geografia extinderii retelei noastre de magazine Lems este una complexa, intotdeauna gandita si planuita cu mult timp inainte. Cand deschidem un nou magazin tinem cont de cererea de pe piata zonala, de magazinele Lems pe care le avem deja in zona si de o serie de alti factori calculati cu rigoare. Este o ecuatie complexa, pe care o conturam de fiecare data foarte aprofundat si cu mare responsabilitate”, a declarat Adrian Rizea, director comercial Lems.

Toate magazinele sunt amenajate la aceleasi standarde vizuale si de calitate usor identificabile ca facand parte din brandul Lems. “Showroomurile noastre sunt proiectate pe ideea de “acasa”, gandite pentru a crea o atmosfera placuta si reconfortanta, pentru oricine ne calca pragul”, a adaugat Adrian Rizea.

Lems a crescut cu 3 procente la 10 luni

La 10 luni, Lems a inregistrat o cifra de afaceri de 212 milioane lei, cu 3 procente mai mult decat aceeasi perioada a anului trecut. Investitiile continue si sustinute din ultimii ani in extinderea retelei de magazine, solutiile de finantare in rate fara dobanda oferite clientilor, au stimulat vanzarile in aceasta perioada a anului.

In showroom-urile retelei de magazine de mobila Lems exista o gama diversificata de produse de creditare. Partenerii LEMS in ceea ce priveste institutiile de finantare de pe piata sunt urmatorii: Raiffeisen Bank, BancaTransilvania, ING, BCR, BRD, Alpha Bank, Unicredit, Garanti, Bancpost, dar si Card Avantaj si Optimo de la Credit Europe Bank. “Oferim clientilor nostrii cele mai bune posibilitati de achizitie pentru a-si cumpara configuratiile de mobilier dorite. In acelasi timp tinem seama si de procesul de achizitie, nu numai de mobila pe care o cumpara clientul nostru.”, a mai spus directorul comercial LEMS.

Fabrica Lemet din com. Brebu, Prahova a fost infiintata in 1991, in prezent halele de productie si depozitare acopera o suprafata de peste 40.000 mp. Capacitatea actuala anuala de prelucrare a fabricilor de mobila Lemet este de aproximativ 3.500.000 de panouri tip PAL. Liniile de productie sunt complet automatizate, bazandu-se pe cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial.

Compania Lemet a dezvoltat brandul de magazine Lems pentru desfacerea produselor sale. In prezent reteaua Lems are cea mai mare acoperire la nivel national, aproximativ 70.000 mp de retail amenajati in aproape toate judetele tarii. Pe platforma Lemet de la Brebu si in reteaua nationala de magazine Lems activeaza peste 1.350 de angajati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri