Parteneriatul dintre retailerul francez, producatorul sibian si procesatorul roman face parte din angajamentul Carrefour de a promova producatori locali si produse romanesti. Carrefour va livra 5 tone de carne Angus pe saptamana, “o cantitate destul de mare pentru piata romaneasca, dar pentru care exista cerere”, a explicat Silviu Diaconu, director de achizitie produse poaspete in cadrul Carrefour.

Carnea Angus, comercializata in cadrul Carrefour sub umbrela Filiera Calitatii, provine de la Karpaten Meat Romania, o ferma din judetul Sibiu, unde sunt crescute 8.000 de taurine rasa Aberdeen Angus. Carnea este procesata de grupul de firme Diana, o afacere de familie din Ramnicu Valcea, care activeaza atat in productia de carne, cat si in procesarea, transarea si ambalarea produselor atat pentru brandul propriu, cat si pentru terti, cum este cazul Carrefour.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont