Retailerul turc de fashion Koton a deschis astazi primul sau magazin pop-up store din Oltenia, in Mercur Center Craiova. Magazinul este situat la etajul 4 al centrului comercial, unde ocupa o suprafata de peste 600 mp si comercializeaza haine si accesorii pentru femei, barbati si copii.

„Ne bucuram sa fim prezenti in mijlocul craiovenilor si sa aducem brandul Koton in optiunile lor de shopping. Am ales Mercur Center dupa o analiza atenta a pietei si suntem convinsi ca aici, in inima Craiovei, colectiile Koton se vor remarca prin modele trendy pentru orice iubitor al modei”, a declarat Maria Hangiu, deputy country manager Koton Romania.

Koton a fost fondat in anul 1988, in Istanbul, este lider de piata in Turcia pe segmentul de fast-fashion si are in prezent 515 magazine in 30 de tari. Koton a intrat pe piata romaneasca in anul 2007 odata cu deschiderea unui magazin in Bucuresti Mall. Printre concurentii retailerului pe plan local se numara si grupul Inditex si H&M.

Mercur Center este cea mai noua si moderna investitie de pe piata centrelor comerciale din Craiova, ce ofera pe o suprafata inchiriabila de peste 12.000 mp zeci de branduri nationale si internationale, decoratiuni si articole pentru casa, magazine de bijuterii, parfumuri si cosmetice, echipamente sportive, supermarket cu preturi mici, food court, cinema multiplex, cafenele, magazine cu jucarii, spatii de joaca pentru copii, sala de fitness si aerobic, toate intr-o atmosfera moderna si relaxanta pentru intreaga familie.

Mercur Center este un proiect dezvoltat de SIF Oltenia, in urma unei investitii in modernizare de peste 12 milioane euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri