Miniso continua deschiderile de magazine din Romania cu a patra locatie dupa cele din Veranda Mall, Iris Titan si Mega Mall. Lansarea celui de-al patrulea magazin Miniso, ultima din acest an, va avea loc joi, 29 noiembrie, in Piata Romana (B-dul Gheorghe Magheru, sector 1, nr. 32 – 36, parter). Miniso a inchiriat pe bulevardul Magheru un spatiu de 125 de metri patrati, tranzactia fiind intermediata de firma de consultanta imobiliara Cushman & Wakefield Echinox.

In conditiile in care compania si-a facut intrarea pe piata locala in urma cu mai putin de trei luni, obiectivul pentru 2018 in ceea ce priveste numarul de deschideri a fost atins. Jake Liu, CEO-ul Miniso Romania, anunta ca acesta este doar inceputul, anul 2019 fiind marcat de alte deschideri importante de magazine. Planurile companiei fiind de a ajunge la un portofoliu de 40 de unitati pe piata locala pana in 2020.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont