Clinicile Ritmico anunta lansarea celei de-a patra unitati din retea, la Constanta, dupa o investite de aproximativ 150.000 de euro. In total, in 2018, peste jumatate de milion de euro au fost investiti in cele patru clinici de cardiologie care alcatuiesc reteaua: Giurgiu, Bucuresti, Focsani si Constanta.

A patra unitate din reteaua Clinicile Ritmico se deschide incepand cu luna decembrie si va oferi servicii complete de investigare si diagnostic cardiovascular, precum si programul de screening cardiac anuntat la nivel national de reteua Ritmico: EKG gratuit pentru locuitorii orasului. In perioada 3 decembrie – 31 ianuarie 2019, constantenii pot efectua aceasta investigatie doar in baza buletinului de identitate.

Clinica Ritmico Constanta are o suprafata de 100 de metri patrati si trei cabinete medicale. De luni pana vineri, in intervalul 9.00 – 18.00 vor fi disponibile toate tipurile de investigatii pentru diagnosticarea afectiunilor cardiovasculare: ecografie cardiaca, ecografie transesofagiana, ecografie doppler vasculara si arteriala, ecografie doppler carotidiana, electrocardiograma, monitorizare holter EKG, monitorizare holter TA si test de efort. Aici vor munci medici din Constanta si Bucuresti.

De la deschiderea primei unitati, in martie 2018, peste 2.300 de pacienti au apelat la serviciile clinicilor, cu o medie de 100-150 de pacienti pe luna, in fiecare clinica. In plus, peste 1.200 de persoane au beneficiat de programul de screening gratuit initiat de Clinicile Ritmico, la Giurgiu si Focsani. Dintre acestea, mai mult de un sfert (26,5%) au fost depistate cu afectiuni cardiovasculare si au avut nevoie de investigatii suplimentare.

Ritmico deschide cea de-a patra clinica de cardiologie in Constanta

”Anul 2018 a fost <<episodul pilot>> din povestea Ritmico. Experienta acumulata deja, prin deschiderea primelor patru clinici, ne ajuta sa rafinam tot mai mult planul de management si sa ajungem mai rapid aproape de pacienti, acolo unde ei au nevoie. Proiectul se maturizeaza si incepe sa livreze ceea ce a promis”, a precizat Iulian Plescan, managerul general al Clinicilor Ritmico.

Reteaua Clinicile Ritmico face parte din planul de investitii al Spitalului Monza si Centrele de Excelenta ARES. In urmatorii cinci ani vor fi investiti peste 4,5 milioane de euro in aceasta retea de clinici-butic, axata pe investigarea si diagnosticul afectiunilor cardiovasculare. Pana la finalul anului 2023 vor fi infiintate cel putin 30 de clinici in orase mici si medii, unde accesul la investigatii de specialitate este redus. Dupa Giurgiu, Bucuresti, Focsani si Constanta in 2018, urmeaza noi clinici la Buzau si Ploiesti si alte orase care vor fi anuntate pe parcurs.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri