A patra unitate din reteaua Clinicile Ritmico se deschide incepand cu luna decembrie si va oferi servicii complete de investigare si diagnostic cardiovascular, precum si programul de screening cardiac anuntat la nivel national de reteua Ritmico: EKG gratuit pentru locuitorii orasului. In perioada 3 decembrie – 31 ianuarie 2019, constantenii pot efectua aceasta investigatie doar in baza buletinului de identitate.

Clinica Ritmico Constanta are o suprafata de 100 de metri patrati si trei cabinete medicale. De luni pana vineri, in intervalul 9.00 – 18.00 vor fi disponibile toate tipurile de investigatii pentru diagnosticarea afectiunilor cardiovasculare: ecografie cardiaca, ecografie transesofagiana, ecografie doppler vasculara si arteriala, ecografie doppler carotidiana, electrocardiograma, monitorizare holter EKG, monitorizare holter TA si test de efort. Aici vor munci medici din Constanta si Bucuresti.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont