Lantul de restaurante KFC Romania a inaugurat prima unitate din Alba Iulia. Sphera Franchise Group, cel mai mare grup din industria de food service din Romania, opereaza in exclusivitate brandul KFC pe piata locala, iar unul dintre obiectivele pe termen mediu ale companiei este sa aduca produsele KFC aproape de consumatorii din cat mai multe orase de pe teritoriul tarii.

Restaurantul KFC din Alba Iulia, situat la parterul centrului comercial Alba Mall, este cea de-a 74-a locatie a brandului la nivel national, fiind rezultatul unei investitii de aproximativ 900.000 euro. Acesta este construit pe o suprafata de 400 metri patrati si are o capacitate de pana la 98 de locuri. Restaurantul este dotat si cu doua chioscuri digitale cu patru ecrane, ca alternativa rapida pentru cei care doresc sa eficientizeze timpul de asteptare al comenzii, prin plasarea si achitarea comenzii, cash sau card, prin aceasta optiune.

"Ne pregatim de un final de an cu multe deschideri la nivel de grup, iar KFC este reteaua cu cele mai multe restaurante noi in decursul acestei luni. Ajungem, acum, iata, in Alba Iulia, ceea ce confirma, inca o data, strategia noastra de a acoperi nu numai orasele mari, ci si pe cele cu mai putin de 100.000 de locuitori. Stim ca sunt fani KFC peste tot in tara si ne dorim sa fim acolo oricand isi doresc o portie de Crispy Strips sau Hot Wings sau sa guste cele mai noi produse KFC", a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Sphera Franchise Group.

Echipa restaurantului este formata din 50 de persoane, din care fac parte Lucratori Bucatarie, Casieri, Bucatari si Asistent Manager. Conditiile de angajare pe aceste posturi nu presupun o experienta anterioara de lucru. Programul de lucru este flexibil, tocmai pentru ca job-ul sa raspunda la nevoile angajatilor, care pot alege un program de 8h/zi, 6h/zi, 4h/zi sau program de weekend. La inceputul colaborarii, acestia sunt instruiti si pregatiti la locul de munca de catre un trainer. Pe durata colaborarii, aditional salariului de incadrare si tichetelor de masa, angajatii beneficiaza de cresteri salariale corelate cu vechimea, bonusuri de fidelitate, prime ocazionale de Craciun/Paste. De asemenea, compania ofera numeroase oportunitati de specializare si dezvoltare profesionala celor care isi doresc sa isi construiasca o cariera in domeniu.

In Romania, lantul de restaurante KFC numara 74 de restaurante atat in Bucuresti, cat si in alte orase precum Timisoara, Arad, Botosani, Cluj-Napoca, Oradea, Suceava, Pitesti sau Brasov. De asemenea, KFC Romania opereaza doua restaurante la Chisinau, Republica Moldova si opt in Italia.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri