Lantul de restaurante KFC Romania a inaugurat prima unitate din Alba Iulia. Sphera Franchise Group, cel mai mare grup din industria de food service din Romania, opereaza in exclusivitate brandul KFC pe piata locala, iar unul dintre obiectivele pe termen mediu ale companiei este sa aduca produsele KFC aproape de consumatorii din cat mai multe orase de pe teritoriul tarii.

Restaurantul KFC din Alba Iulia, situat la parterul centrului comercial Alba Mall, este cea de-a 74-a locatie a brandului la nivel national, fiind rezultatul unei investitii de aproximativ 900.000 euro. Acesta este construit pe o suprafata de 400 metri patrati si are o capacitate de pana la 98 de locuri. Restaurantul este dotat si cu doua chioscuri digitale cu patru ecrane, ca alternativa rapida pentru cei care doresc sa eficientizeze timpul de asteptare al comenzii, prin plasarea si achitarea comenzii, cash sau card, prin aceasta optiune.

"Ne pregatim de un final de an cu multe deschideri la nivel de grup, iar KFC este reteaua cu cele mai multe restaurante noi in decursul acestei luni. Ajungem, acum, iata, in Alba Iulia, ceea ce confirma, inca o data, strategia noastra de a acoperi nu numai orasele mari, ci si pe cele cu mai putin de 100.000 de locuitori. Stim ca sunt fani KFC peste tot in tara si ne dorim sa fim acolo oricand isi doresc o portie de Crispy Strips sau Hot Wings sau sa guste cele mai noi produse KFC", a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Sphera Franchise Group.

Echipa restaurantului este formata din 50 de persoane, din care fac parte Lucratori Bucatarie, Casieri, Bucatari si Asistent Manager. Conditiile de angajare pe aceste posturi nu presupun o experienta anterioara de lucru. Programul de lucru este flexibil, tocmai pentru ca job-ul sa raspunda la nevoile angajatilor, care pot alege un program de 8h/zi, 6h/zi, 4h/zi sau program de weekend. La inceputul colaborarii, acestia sunt instruiti si pregatiti la locul de munca de catre un trainer. Pe durata colaborarii, aditional salariului de incadrare si tichetelor de masa, angajatii beneficiaza de cresteri salariale corelate cu vechimea, bonusuri de fidelitate, prime ocazionale de Craciun/Paste. De asemenea, compania ofera numeroase oportunitati de specializare si dezvoltare profesionala celor care isi doresc sa isi construiasca o cariera in domeniu.

In Romania, lantul de restaurante KFC numara 74 de restaurante atat in Bucuresti, cat si in alte orase precum Timisoara, Arad, Botosani, Cluj-Napoca, Oradea, Suceava, Pitesti sau Brasov. De asemenea, KFC Romania opereaza doua restaurante la Chisinau, Republica Moldova si opt in Italia.

Citeste si:
KFC a deschis Smarket, un restaurant virtual
KFC a deschis primul...

Sursa foto: Shutterstock.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
KFC vrea sa deschida anul acesta opt restaurante in Romania
Setari Cookie-uri