Cristian Radulescu devine noul director general al Grup Feroviar Roman (GFR), companie fanion a Grupului Grampet, care anunta o noua structura de conducere cu patru vicepresedinti responsabili de diferite arii de business, potrivit unui comunicat transmis miercuri.

Cristian Radulescu devine noul director general al companiei Grup Feroviar Roman, luandu-i, astfel, locul lui Sorin Chinde, care devine vicepresedinte al Departamentului de Transport. Radulescu s-a alaturat echipei in 2002 ca director de sucursala a Grup Feroviar Roman – Sucursala Brazi. Incepand cu 2005 preia functia de director general al Trans Expedition Feroviar, iar din 2018 a devenit directorul general adjunct al GFR. Are o licenta in Management Financiar Contabil si Administrativ si un Master in Managementul Sistemelor Economice Turistice si Administrative.

Amedeo Neculcea este desemnat director general adjunct al Grup Feroviar Roman. Cu experienta in Grampet de peste 13 ani, el lucreaza de 22 de ani in domeniul transporturilor feroviare si al logisticii. S-a alaturat in 2005, ca sef serviciu comercial – marketing al GFR, devenind director comercial in 2008. In perioada 2012 – 2015 a fost pe rand director adjunct si director general al Grampet Logistics, iar din ianuarie 2016 este consilier pentru dezvoltarea de proiecte feroviare in cadrul GFR. Absolvent al Facultatii de Transporturi, sectia Tehnica Transporturilor din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti, are un master in Logistica Transporturilor si este doctor in Stiinte ingineresti, domeniul Ingineria Transporturilor.

Sorin Chinde devine vicepresedinte al Departamentului de Transport si preia toti operatorii de transport si responsabilitatea dezvoltarii internationale a grupului. Chinde a activat in ultimii 30 de ani atat in sectorul feroviar de stat, cat si in cel privat. In 2005, el a preluat functia de director general al GFR, compania fiind astazi cel mai mare operator privat feroviar din Romania, cu aproape 2.800 de angajati si o cifra de afaceri de peste 158,55 milioane euro pentru 2017, in crestere fata de anul anterior.

Tomoni Vizante devine vicepresedinte al diviziei de Material Rulant Marfa. Vizante are 19 ani de experienta in Grupul Grampet, mai mult de jumatate din experienta sa de 34 de ani in industria de profil. Si-a inceput cariera ca inginer la REVA Simeria, activand in cadrul acestei companii pana la privatizarea sa si preluarea de catre Grampet, cand devine director general (1999–2006). Ulterior, a fost numit director executiv al Grampet. Din 2007 pana in prezent este presedintele Organizatiei Patronale a Reparatorilor de Material Rulant (OPREMAR) Bucuresti.

Gratian Calin ocupa functia de vicepresedinte al diviziei de Material Rulant Calatori. Calin s-a alaturat echipei in 2011, asumandu-si rolurile de presedinte al companiei Reloc si director general al operatorului Train Hungary. Are peste 22 ani de experienta de management in domeniul industriei feroviare.

Belgin Bactali devine vicepresedinte responsabil cu departamentul Financiar. Bactali si-a inceput cariera in cadrul Grampet in 2004, ca economist. In 2008 a preluat functia de director financiar al companiei Rolling Stock. Patru ani mai tarziu, prelua aceeasi functie in Grup Feroviar Roman, iar din 2016 este directorul Diviziei Financiare a Grampet.

Mandatele de vicepresedinte si directori anuntate intra in vigoare la 1 ianuarie 2019.

Grupul Grampet este prezent in Romania, Ungaria, Bulgaria, Moldova, Serbia, Slovacia, Croatia, Austria, Germania si Grecia. Grampet are 16 companii care ofera servicii de transport feroviar marfa, constructii, reparatii si modernizarea materialului rulant, productia de piese de schimb, inchiriere de material rulant, transbordarea marfurilor, servicii logistice, precum si solutii de IT pentru operatorii feroviari.

Grup Feroviar Roman (GFR), companie fanion a Grampet, este un operator privat feroviar din Romania, cu o cota totala de piata de aproximativ 30%. Totodata, 20% din transporturile realizate de GFR sunt la nivel international.

Sursa foto: Grampet

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri