Compania romaneasca Distinctive Lifestyles, furnizor de produse si servicii de sanatate, frumusete & lifestyle, anunta lansarea primului sau brand din portofoliu de make-up pentru barbati.

MMUK MAN reprezinta o gama de produse de make-up pentru barbati din Marea Britanie, disponibila exclusiv in Romania prin intermediul magazinului online administrat de Distinctive Lifestyles. Magazinul online include si produse pentru ingrijirea pielii, barbii, sprancelor si ochilor.

“Cine spune ca barbatii nu pot folosi make-up si alte produse de infrumusetare promovate doar in randul femeilor, pastrandu-si totodata masculinitatea? Produsele de make-up pentru barbati devin din ce in ce mai populare in zilele noastre, pe masura ce barbatii devin constienti de efectele transformationale, de intinerire pe care machiajul le are asupra femeilor, efecte pe care isi doresc sa le experimenteze la randul lor”, a spus Corina Ilie, co-fondator si managing partner, Distinctive Lifestyles.

Produsele MMUK MAN sunt create special pentru diferitele tipuri de ten masculin. Cu o epiderma mai groasa, pori mai mari si glande sebacee mai active, barbatii au nevoi de ingrijire diferite de cele ale femeilor. Nivelurile mai ridicate de testosteron stimuleaza cresterea parului si pot provoca in acelasi timp acnee, in timp ce barbieritul frecvent face tenul sensibil si il predispune la iritatii.

“Expansiunea brandului MMUK MAN in Europa de Est a fost planificata si marcheaza un moment semnificativ in calatoria brandului catre topul piramidei. Echipele noastre din Marea Britanie si Romania inteleg directia in care evolueaza piata produselor de ingrijire pentru barbati si sunt increzator ca vom continua sa asistam la o crestere impresionanta, intrucat din ce in ce mai multi barbati incearca sa sparga barierele frumusetii din epoca moderna”, a spus fondatorul Alex Dalley.

Lansarea include peste 300 de produse de machiaj si va fi urmata de oferte si colectii specifice fiecarui sezon.

MMUK Man, un brand de make-up pentru barbati

Brandul MMUK MAN a fost fondat in Marea Britanie, in 2011, de catre tanarul antreprenor Alex Dalley care, identificand nevoia de produse de ingrijire pentru barbati pe piata, a crescut cifra de afaceri de la 61.000 lire sterline in 2012, la peste 1 milion de lire sterline in 2017. Expansiunea brandului in Romania, vine dupa lansari de succes in America de Nord si Australia si va fi urmata de lansari in alte tari europene in 2019.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri