Veniturile Artrom, anticipate sa creasca cu 51 la suta in acest an

Producatorul de tevi Artrom Slatina si-a propus pentru acest an un program de investitii de circa 3,2 milioane dolari, finantat din surse proprii, si obtinerea unor venituri totale de 4.091 miliarde lei (circa 113 milioane euro), se arata intr-un comunicat al firmei remis Bursei de Valori Bucuresti.

Artrom estimeaza, potrivit bugetului de venituri si cheltuieli aprobat de actionari, un profit brut de 195,5 miliarde lei si o productie de 79.000 de tone de tevi laminate. Totodata, plafonul de credite bancare a fost stabilit la 26 milioane euro.

Anul trecut, firma din Slatina a inregistrat venituri de 2.698 miliarde lei si un profit net de 100,4 miliarde lei, care va fi repartizat pentru investitii si rezerve legale. Societatea avea, la sfarsitul lui 2004 datorii totale de 1.821 miliarde lei si creante de 374 miliarde lei.
Firma are un capital social de 307,9 miliarde de lei, principalul actionar, cu o participatie de 80,56 la suta, fiind compania Sinara Handel, inregistrata in Germania, reprezentanta comerciala a grupului rus TMK.
Sinara Handel mai detine in Romania Combinatul Siderurgic Resita (CSR).


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri