Secom, unul dintre lideri de pe piata de solutii de medicina integrativa, a introdus in portofoliu marca americana de ceaiuri premium The Republic of Tea, cunoscuta pentru selectia variata de arome si pentru efectele benefice pe care ceaiurile le pot avea pentru sanatate.

Portofoliul Secom include 24 de sortimente de ceai The Republic of Tea: 17 tipuri din plante, 4 tipuri de ceai verde, 2 sortimente de ceai negru si 1 sortiment de ceai alb, din care 9 variante sunt organice. Acestea vor fi comercializate exclusiv in magazinele Secom si pe magazinul online www.secom.ro.

Ceaiurile sunt ambalate in cutii cilindrice din otel care se inchid etans si sunt unele dintre cele mai reciclate ambalaje la nivel mondial. Totodata, produsele The Republic of Tea sunt certificate BPA Free, care reprezinta garantia faptului ca ambalajul respectiv nu contine BPA (Bisfenol A), substanta chimica ce imita activitatea, respectiv caracteristicile estrogenului, si care poate declansa aparitia anumitor afectiuni.

“In prezent, oferim consumatorilor nostri peste 40 de sortimente de ceai premium din gamele TEALIA si The Republic of Tea, care speram nu doar sa ii ajute sa treaca mai usor peste sezonul rece dar si, de ce nu, sa transforme consumul de ceai dintr-un obicei sezonier intr-unul recurent“, a precizat Lucia Costea, managing partener Secom.

Secom este compania romaneasca care promoveaza frumusetea prin produse cosmetice naturale, cu ingrediente de calitate. Compania este specializata in importul, distributia si comercializarea de produse naturale pentru sanatate, frumusete, respectiv suplimente alimentare, ceaiuri si cosmetice naturale.

In prezent, portofoliul Secom include peste 400 de produse naturale premium din 3 categorii: suplimente alimentare, ceaiuri si produse cosmetice naturale de ultima generatie. Produsele Secom sunt disponibile in peste 8.000 de farmacii si magazine cu profil naturist la nivel national, pe www.secom.ro si in cele 14 magazine Secom din Bucuresti, Bacau, Brasov, Cluj-Napoca, Iasi, Ploiesti, Pitesti, Sibiu, Timisoara, Arad si Oradea.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri