Lidl continua investitiile in Romania prin inaugurarea unui magazin nou in Brasov, pe data de 20 decembrie. Noua unitate este situata pe Strada Spicului, Nr. 5. Odata cu inaugurarea magazinului, se vor crea aproximativ 25 de noi locuri de munca.

Noul magazin din Brasov are o suprafata de vanzare de peste 1.300 m² si dispune de aproximativ 140 de locuri de parcare. Orarul de functionare va fi de luni pana sambata, intre 07:30 si 21:30, iar duminica intre 8:30 si 20:00. Odata cu inaugurarea magazinului, se vor crea aproximativ 25 de noi locuri de munca.

Ca parte a strategiei sale de sustenabilitate, Lidl isi dezvolta reteaua de magazine adoptand solutii pentru reducerea impactului asupra mediului inconjurator. Astfel, prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul constructiilor si in conformitate cu normele de protectie a mediului, magazinul din Brasov dispune de solutii si tehnologii moderne, care asigura standarde inalte de eficienta energetica. De exemplu, in unitate sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezenta si sisteme de recuperare a caldurii, integrate in instalatiile de ventilatie.

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central in Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piata de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent in 30 de tari din intreaga lume si in prezent opereaza aproximativ 10.500 de magazine si peste 150 de centre logistice in 29 de tari la nivel mondial.

In prezent, Lidl are aproximativ 260.000 de angajati, dintre care peste 5.500 in Romania, unde retailer-ul german are deschise peste 220 de magazine si 4 centre logistice.

Citeste si:
Kaufland și Lidl donează 100.000 de recoltoare pentru testarea...
Kaufland și Lidl donează...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
FOTO Un nou magazin MyAuchan in Capitala. Cum arata
Setari Cookie-uri