Zeedo tocmai a inaugurat 2 etaje in magazinul fizic de pe Bd. Alexandru Ioan Cuza 98A, pline cu sute de echipamente de muzica si lumini, gata de testat.
O gama larga de produse isi asteapta pasionatii in showroom-ul de 400 m2, ca: boxe profesionale, microfoane, mixere audio, amplificatoare; elemente de scenotehnica; casti audio; echipamente de studio si productie muzicala; microfoane si accesorii de podcast si vlogging; echipamente DJ; si multe accesorii, dar si o gama larga de instrumente muzicale dintre care mentionam doar chitare, claviaturi si instrumente traditionale.

In plus, in showroom absolut tot ce este expus poate fi testat la fata locului. Staff-ul Zeedo este format doar din profesionisti din domeniul entertainmentului care si-au transformat pasiunea in profesie si sunt mereu pregatiti sa-ti ofere consultanta specializata si o experienta hands-on cu fiecare produs. Mai mult, magazinul este dotat si cu un studio cu echipament premium in care esti invitat oricand sa traiesti o experienta Hi-Fi.

Ce face Zeedo prietenul cel mai bun al pasionatilor de entertainment? E simplu! De 11 ani, Zeedo este shop online, dar si showroom offline, consultant si integrator de solutii complexe de implementare a sistemelor de sonorizare, acustica, lumini si scena si dealer autorizat al celor mai importanti producatori de echipamente pro-audio, lumini profesionale, DJ, studio, productie muzicala, instrumente muzicale, sceno-tehnica si accesorii din lume.
Portofoliul de echipamente Zeedo include multe nume cu rezonanta in intreaga lume, dar in Romania sunt distribuitori exclusivi pentru branduri de top, ca: producatorii de console DiGiCo, maestri luminiilor Elation Lighting, pretentioasele sisteme de sunet Kling & Freitag, Adam Audio - lideri mondiali pe piata de monitoare de studio profesionale, Manley Laboratories producatorul american sinonim cu sunetul cald si solutiile audio extrem de durabile de la RME.


In tot acest timp, Zeedo a oferit solutii 360 de iluminat si sonorizare unor clienti precum: Therme Bucuresti, Librariile Carturesti, Opera Comica pentru Copii Bucuresti, Opera Nationala Bucuresti, Teatrul National Bucuresti, Unda Recording Studio, Telviziunea Romana, Arena Events si lucreaza cu inginerii de top din spatele unor artisti ca Andra, Inna, Carla’s Dreams, Mandinga sau The Humans.

“La Zeedo am apreciat complexitatea solutiei oferite, gama diversificata de echipamente si servicii, timpul scurt de implementare, comunicarea facila, profesionalismul, siguranta. Oricand am nevoie pot apela la ei.” (Corbeanu Bogdan-Mihai, Director Tehnic al Therme Bucuresti)
si pentru ca o veste buna nu vine niciodata singura, Craciunul acesta, Zeedo te asteapta cu o multime de surprize de sarbatori: peste 1000 de produse cu discount, program extins, ambalare de cadou gratuita, 30 zile pentru retur si un photo booth Zeedo in care te poti fotografia pe loc in cel mai entertaining loc.


Suna bine? Hai si tu in showroom-ul Zeedo din centrul Bucurestiului sau pe site-ul www.zeedoshop.ro pentru cea mai fidela experienta audio.
Adresa Zeedo showroom: BD. Alexandru Ioan Cuza, 98A, Bucuresti Sector 1, in apropiere de Piata Victoriei, Gara de Nord sau Pasajul Basarab.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri