Global Technical Group, companie specializata in dezvoltarea de software, intra pe piata hoteliera, punand bazele unei noi ramuri de business, odata cu semnarea primelor doua contracte privind construirea infrastructurii tehnologice pentru doua noi mari hoteluri Hilton si Courtyard by Marriott.

"Desi nu aveam in plan pentru aceasta perioada extinderea in aceasta directie, am primit o invitatie de participare la procesul de ofertare pentru aceste obiective si, dupa o scurta analiza, am decis ca este o zona care merita abordata de compania noastra. Serviciile pe care le furnizam pentru aceste proiecte sunt de tipul Design & Build. Prin acest sistem garantam clientilor eficienta economica si aducem inca din etapa conceptuala creativitatea si experienta tehnica a profesionistilor nostri”, a declarat Fadi Rida, fondator si CEO al Global Technical Group.

Noile hoteluri sunt programate pentru finalizare in al doilea trimestru al anului viitor si vor avea aproximativ 500 de camere, peste 200 de spatii de parcare, restaurante, sali de conferinta. Pentru toate acestea, Global Technical Group va asigura infrastructura tehnologica.

"Investitorii hotelieri au ca principala provocare dezvoltarea eficienta. Provocarea intampinata odata cu incorporarea tehnologiei in hoteluri este legata de schimbarea rapida a tehnologiei, dar noi ii putem ajuta pe hotelieri sa gaseasca de fiecare data modalitati noi si adaptate contextului de a le oferi oaspetilor o experienta cat mai buna pe durata sederii lor in unitatile de cazare, inserand elemente de inalta tehnologie in camere”, a precizat Fadi Rida.

Global Technical Group a investit zeci de mii de euro in trainingul angajatilor. "Am implementat programe de instruire in conformitate cu standardele hoteliere. Costurile pentru cursurile si certificarile pe care le-au urmat colegii nostri sunt de cateva zeci de mii de euro, noi avand drept scop ca angajatii nostri sa dobandeasca abilitatile si cunostintele necesare, astfel incat sa gestioneze proiectele fara a intampina probleme”, a explicat Fadi Rida.

Citeste si:
Accor si Orbis Group deschid 10 hoteluri pana in 2022
Accor si Orbis Group deschid...

Pentru anul urmator, Global Technical Group va continua implementarea solutiilor in domeniul comercial, hotelier, office si banking, dar va intra si pe piata rezidentiala si industriala.

Sursa foto: Shutterstock.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Poate tehnologia sa creeze un nou "shift" in constructia de cladiri?