Sphera Franchise Group anunta extinderea la nivel national al celui mai nou brand din portofoliu. Taco Bell a intrat pe piata din Romania in octombrie anul trecut si a ajuns, pana in prezent, la patru unitati plasate in centre comerciale din Bucuresti. Cel mai nou restaurant va fi inaugurat in Iulius Mall din Cluj-Napoca.

Sphera Franchise Group continua expansiunea business-ului Taco Bell la nivel national si deschide al cincilea restaurant din Romania si primul din afara Capitalei. Noua unitate se va deschide sambata, 22 decembrie, in Iulius Mall din Cluj-Napoca. Restaurantul dispune de o suprafata de 110 metri patrati si este rezultatul unei investitii de 350.000 de euro.

"Taco Bell a avut rezultate excelente in primul an de activitate pe piata locala, prin restaurantele din Bucuresti, asa ca ne-am dorit ca produsele noastre sa fie accesibile si la nivel national. Cluj-Napoca face parte din primul set de destinatii pe care le urmarim, fiind un oras cu o dezvoltare accelerata, in ultimii ani, din perspectiva economica, precum si din punct de vedere cultural, muzical si culinar", a spus Mark Hilton, CEO Sphera Franchise Group.

Prin inaugurarea restaurantului, Taco Bell a creat 35 de locuri de munca.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri