Actionarii companiei Marmosim, controlata de familia primarului Capitalei, Adriean Videanu, au aprobat prelungirea pana pe 15 decembrie 2007 a contractelor de creditare overdraft pentru 1,1 milioane dolari si 500.000 euro, incheiate cu Raiffeisen Bank, a anuntat Monitorul Oficial consultat de NewsIn.

Compania din exploatarii de cariere mai anunta achizitia unei masini de lustruit canturi, "in scopul cresterii productivitatii muncii la sectorul procesare", potrivit unei raportari a companaiei, publicata in Monitorul Oficial. Utilajul urmeaza sa fie cumparat de la firma O.M.G.M. din Castelleone Cremona, Italia si are o factura de 42.000 euro.

Marmosim a incheiat anul 2005 cu o cifra de afaceri de peste 30 milioane lei si un profit net de 273.102 lei, potrivit ultimelor date disponibile, publicate de Ministerul Finantelor. Marmosim activeaza in domeniul extractiv si al prelucrarii si ofera marmura, travertin, calcar, prelucrate ca placaje tipice si atipice, scari simple si monumentale, glafuri, seminee, blaturi pentru bucatarii, baruri si bai.


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Bank of the Year, editia 4: publicul poate vota cea mai populara banca