Antreprenorul Daniel Penciuc, fondatorul Dressbox, serviciu de inchiriere de rochii de gala si bijuterii, anunta lansarea Qult, magazin din zona de luxury retail, care comercializeaza obiecte premium de design interior.

Investitia in noul magazin, situat in zona Dorobanti, este de 50.000 euro. Toate colectiile din portofoliul Qult vor putea fi gasite si in magazinul online la www.qult.ro. Magazinul va comercializa obiecte premium de design interior sub semnatura unor branduri renumite, precum Baobab, Onno, Skultuna, Max Benjamin, Cochine Saigon, Ester&Erik, Stoff.

„Filosofia din spatele acestei noi afaceri pune accent pe rafinamentul si unicitatea care ar trebui sa caracterizeze obiectele pe care le alegem pentru decorul caminului. Asadar, Qult pune la dispozitie clientilor o intreaga varietate de produse: lumanari parfumate, difuzoare de interior, sfesnice pentru lumanari si accesorii lucrate manual de maestri artizani din intreaga lume.

Brandurile reunite sub umbrela Qult impartasesc pasiunea pentru productia manuala a produselor si standardul ridicat al calitatii ingredientelor din compozitie”, declara, Daniel Penciuc, fondatorul Qult.

Magazinul Qult i vizeaza in primul rand pe pasionatii de design interior, pe cei care apreciaza parfumurile fine si accesoriile de calitate ridicata intr-un decor interior. Produsele se adreseaza clientilor B2C si B2B care isi doresc amenajarea caminului sau a spatiului de la birou intr-o maniera exclusivista si rafinata. De asemenea, gama Qult se adreseaza si segmentului de Office, Wellness (SPA) si HoReCa (hoteluri).

Qult comercializeaza obiecte premium de design interior cum ar fi lumanari parfumate, sfesnice pentru lumanari, difuzoare de interior si accesorii produse manual. Noul magazin, situat pe strada Tudor Stefan 26, sector 2, Bucuresti ofera si produse premium de ingrijire corporala de la Cochine Saigon.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri