Retailerul scandinav de mobilier si decoratiuni pentru casa JYSK Romania, parte a grupului JYSK Nordic, inaugureaza pe 17 ianuarie doua magazine noi, in orasele Slobozia si Mioveni. Astfel, reteaua de magazine JYSK ajunge la 68 de magazine in Romania.

“Incepem anul in forta si deschidem doua magazine in aceeasi zi, continuand astfel procesul accelerat de expansiune din ultimii ani. Ambele magazine sunt in orase noi, ceea ce inseamna ca acum brandul JYSK va fi accesibil unor clienti care, pana acum, ne puteau gasi doar online”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK Romania.

JYSK Slobozia si JYSK Mioveni isi deschid portile pe 17 ianuarie, incepand cu ora 08.00, cand clientii sunt asteptati in cele doua magazine noi cu o multime de surprize, oferte speciale de deschidere si cadouri pentru cei mai matinali cumparatori. De asemenea, in saptamana deschiderii, in magazinele JYSK Slobozia si JYSK Mioveni vor exista oferte speciale de deschidere, cu preturi cu pana la 75% mai mici la saltele, perne, plapumi, mobilier si decoratiuni pentru casa.

“Ne bucuram ca adaugam pe harta magazinelor JYSK doua orase noi. In Slobozia ne doream de mult timp sa ajungem, pentru ca este un oras cu potential si pentru ca nu aveam pana acum un magazin fizic in zona dintre Bucuresti si Medgidia. Si pentru deschiderea JYSK Mioveni ne pregatim de mult timp, pentru ca este un oras in care credem. In aceasta regiune vom avea trei magazine, unul in Mioveni si doua in Pitesti, asadar vom avea o acoperire foarte buna. Pentru ca ne-am propus sa ajungem la 135 de magazine in urmatorii ani, suntem mereu in cautarea unor spatii comerciale potrivite pentru conceptul nostru de magazin. Cautam spatii de aproximativ 1300 mp si ne dorim sa avem un magazin JYSK in toate orasele cu peste 20.000 de locuitori”, a declarat Hristu Geoge, Development Manager JYSK Romania.

Magazinul JYSK Slobozia se deschide pe Soseaua Bucuresti-Constanta nr. 14, langa Kaufland, si are o suprafata totala de 1170 mp. Magazinul JYSK Mioveni se deschide pe strada IC Bratianu nr. 108, in apropierea Kaufland, si are o suprafata totala de 1000 mp.

Ambele magazine sunt amenajate dupa noul concept Store 3.0., care ofera clientilor o experienta de cumparaturi mai placuta, datorita colturilor inspirationale care recreeaza incaperi din locuinta, a noului sistem de iluminat, podelelor din lemn si designului mai elegant.

JYSK este unul dintre cei mai importanti retaileri de mobila si decoratiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 4 miliarde de euro.Grupul desfasoara operatiuni in 50 de tari si numara un total peste 23.000 de angajati si peste 2700 de magazine. Detinut de danezul Lars Larsen, JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 in Danemarca, in orasul Aarhus, al doilea cel mai mare din tara. Cinci ani mai tarziu, compania s-a extins dincolo de granitele tarii odata cu deschiderea unui magazin in Germania.

JYSK a intrat pe piata din Romania in 2007, odata cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Reteaua numara in prezent 66 de magazine, in orase precum Bucuresti, Arad, Baia Mare, Craiova, Targoviste, Constanta, Cluj, Deva, Galati, Ramnicu Sarat, Sfantu Gheorghe, Oradea, Pitesti, Medias, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Targu-Mures, Timisoara, Alexandria, Ramnicu Valcea, Sibiu, Targu Jiu, Bacau, Botosani, Focsani, Medgidia, Giurgiu, Piatra Neamt, Roman, Curtea de Arges, Bistrita, Hunedoara, Bals.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri