BistroMar, restaurant pe baza de specialitati din peste si fructe de mare, situat in incinta Pietei Floreasca, si-a extins suprafata cu 30 de metri patrati, in urma unei investitii de aproximativ 50.000 de euro, potrivit unui comunicat emis marti.

BistroMar, deschis la inceputul anului 2018, va dispune acum de un spatiu de 80 de metri patrati si de 55 de locuri. Decizia de extindere a venit in urma cererii in crestere. “Am decis sa ne extindem datorita cererii din ce in ce mai mari”, a declarat Mihai Cristian Darmanescu, director general BistroMar si fondator Alfredo Seafood.

„In cele zece luni de functionare, BistroMar a inregistrat o crestere constanta a numarului de clienti, ajungand azi la o majorare cu circa 15%, fata de prima jumatate a anului. Proprietarii BistroMar si-au propus ca pana la finalul lui 2018 sa atinga o cifra de afaceri de doua milioane lei, iar pentru urmatoarele patru luni, tinta este de crestere a vanzarilor cu 10%”, se arata in comunicatul transmis.

BistroMar integreaza si o pescarie, fiind primul magazin de desfacere a produselor marca Alfredo Seafood, brand cu o experienta de circa 20 ani in selectarea, importul, prelucrarea si distributia produselor de peste si fructe de mare. Cele mai vandute soiuri din portofoliul pescariei includ: somonul, lupul de mare, doradele (regala, rosie, coada neagra).

Citeste si:
Coffee 2 Go: 15 noi francize si extindere in afara tarii in 2020
Coffee 2 Go va deschide 15...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
KFC a deschis Smarket, un restaurant virtual
Setari Cookie-uri