Therme Bucuresti marcheaza primii trei ani de activitate prin inaugurarea unui restaurant-concept de tip fusion, dupa o investitie de 3,5 milioane de euro, potrivit unui comunicat emis marti.

Amplasat in zona The Palm, restaurantul este inspirat din descoperirile lui Alexander von Humboldt, explorator, biolog si naturalist german. Pe fundalul restaurantului se regasesc mai multe reprezentari ale desenelor originale realizate de Humboldt in expeditiile lui.

Terasa de 900 de mp de pe malul lacului ofera acces direct catre noul restaurant atat din zona The Palm, cat si de pe plaja Therme, iar interiorul consta intr-o zona de dining de 1.100 mp, cu o capacitate de 190 locuri.

In restaurant exista cinci spatii de dining: Sushi bar, Asian Corner, Mediteranean & Pasta Corner, Fish & Seafood si American Steak, Burgers & more. Statiile de live cooking vor fi deservite de o echipa de bucatari coordonati de chef Lucian Dobre.

Lansat in anul 2016, Therme Bucuresti este cel mai mare Therme din Europa, construit greenfield, pe un areal de 250.000 mp, cu o suprafata indoor de 35.000 mp, gazduind o gradina botanica cu peste 800.000 de plante, dintre care peste 1.500 de palmieri.

Anul trecut, complexul s-a extins cu doua parcuri urbane tematice, cu peste 10.000 mp de spatiu verde si peste 20.000 de plante perene.

Cu o valoare totala a investitiilor de peste 100 de milioane de euro si cu peste 500 de angajati, complexul Therme Bucuresti a depasit in anul 2018 pragul de 3 milioane de clienti, dintre care circa 30% fiind vizitatori straini.

„Popularitatea internationala a centrului a generat totodata un procent semnificativ si in crestere de vizitatori din zona Balcanilor, UK, din Germania, Italia, Austria, Israel etc”, a declarat Stelian Iacob, CEO-ul Therme Bucuresti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri