Atunci cand mergem in vizita, oriunde este aceea vizita, simtim repede daca suntem bineveniti si daca suntem placuti. Senzatia aceea de a sta cat mai mult sau de a pleca cat mai repede. Gazdele de la Royal Boutique sunt cele care te asteapta, indiferent daca esti pentru prima data acolo sau iti repeti vizita ca un client vechi si repetat, cu drag si cu ospitalitate. Esti rasfatat/a inca de la intrare cu zambete si bunavointa.

Royal Boutique Hotel Poiana Brasov este un loc unde efectiv te poti simti ca un “rege” si asta din simplul motiv ca locatia isi asuma numele in fata tuturor celor care-i trec pragul.

Din multitudinea de hoteluri si spatii de cazare te poti gandi ca e doar un nume inspirat ales dar povestea unor client care sunt in central atentiei are aici o importanta maxima. Prin ceea ce fac, cei de la Royal Boutique transfera grija lor catre client. Sa va spun si de ce.

Pentru ca stiu sa te impresioneze pana la cel mai mic detaliu, sunt atenti de la receptie de cand te cazezi pana la clipa cand vacant ta ia sfarsit
Se gandesc le ce ai avea nevoie si care este sfatul cel mai potrivit pentru relaxare.

Camerele noi sunt renovate cu mult bun gust si este o locatie perfecta pentru a merge cu copiii. Este un loc cu liniste, ferit de aglomeratie.
Locul de joaca este excelent si echipat cu tot ce trebuie, pentru toate varstele. Atat cel din interior pentru zilele friguroase cat si cel exterior pentru zilele de vara.

Micul dejun este diversificat si pentru toate gusturile. Personalul este prietenos si amabil. Desi are doar 3* este un hotel care merita din plin 4*, mai ales pentru camerele moderne. Un sejur reusit in Poiana Brasov, incepe cu cazarea la Royal Boutique Hotel Poiana Brasov

Ne dorim sa fim tratati ca regi si regine iar copii nostrii sa beneficieze de un tratament pentru niste mici printi sau printese. Dincolo de zambetul acestor cuvinte, de exagerarea aristocrata, personalul de la hotel este pregatit s te duca intr-o lume de poveste a ospitalitatii. Si daca exista ceva specific pentru fiecare hotel, aici amabilitatea celor care iti stau la dispozitie este specifica.

Royal Boutique hotel din Poiana Brasov are o poveste frumoasa cu oameni frumosi care sunt acolo ca sa te astepte cu zambetul pe buze si sa te faca sa te simti in centrul atentiei.

O vorba din popor si nu din nobilime spune sa “te pui intotdeauna in papucii celulilalt ca sa te simti cum se simte el “ Personalul hotelului face asta si le iese mereu.

Cred ca cel mai important este sa simti grija asta a lor, care cu siguranta te va face ca sa te intorci de fiecare data ca si cum ai veni la casa ta de vacanta de la munte nu la un hotel.

Atunci cand alegi un hotel pentru vacanta ta la munte la Poiana Brasov, ia in considerare si aceasta locatie si daca o alegi te putem asigura ca nu vei regreta si sejurul tau va fi perfect.

Pentru rezervari si orice fel de informatii, contactati receptia la telefon 0731909663 sau email cazare.royal@gmail.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri