Grupul de clinici Dent Estet continua planul de investitii si ajunge la inceputul acestui an la un total de zece unitati dentare, odata cu deschiderea a doua clinici in Sibiu, una pentru adulti si cea de-a doua adresata exclusiv copiilor. Valoarea investitiei in cele doua noi unitati se ridica la aproape doua milioane de euro.

In total, cele doua clinici cumuleaza un numar de 12 unituri dentare, iar printre dotari se numara un centru de radiologie integrat intr-o clinica din Sibiu.

Deschiderea celor doua noi clinici de la Sibiu se inscrie in strategia de business a companiei in ceea ce priveste planurile de investitii si extindere in alte orase din tara, in afara Bucurestiului. Pe langa cele doua clinici din Sibiu si cele sapte din Bucuresti (patru pentru adulti, doua clinici Dent Estet 4 Kids si o clinica Dent Estet 4 Teens), Dent Estet mai este prezenta in Timisoara, cu o clinica pentru copii.

„Piata de servicii stomatologice s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani. Dupa parteneriatul strategic cu Polisano de acum doi ani, ne consolidam, astfel, prezenta la nivel regional, dar si aria de servicii oferite pacientilor. Pozitionat in inima tarii, Sibiul este o alegere strategica in planul nostru de investitii si ne propunem ca in scurt timp sa polarizeze si pacienti din judetele invecinate inclusiv pe segmentul de stomatologie”, spune Mihai Marcu, presedintele Consiliului de Administratie al MedLife.

Clinica Dent Estet Sibiu pentru adulti are o suprafata de 750 de metri patrati si un numar de sapte unituri dentare A-Dec. Este cea mai mare clinica stomatologica, 100% digitalizata din Sibiu si reuneste sub acelasi acoperis toate specialitatile medicinei dentare. Dent Estet 4 Kids Sibiu dispune de cinci unituri si se intinde pe o suprafata de aproape 200 de metri patrati.

Dent Estet la Sibiu: 2 milioane euro pentru inaugurarea a 2 clinici

„Cand vine vorba de sanatate, avem in vedere intotdeauna investitii pe termen lung. De aceea, suntem extrem de fericiti ca marcam cei 20 de ani de activitate printr-un eveniment deosebit, deschiderea primelor noastre clinici in Sibiu. Credem in educatia si in pregatirea medicilor din tara noastra, dar si in puterea pe care o formare continua o are atat pentru dezvoltarea pietei, cat si pentru educarea pacientilor. In acest sens, am demarat deja si in Sibiu cursurile si programele educationale ale scolii Dental Office Managers, prin care instruim continuu profesionistii din domeniul medicinei dentare”, spune dr. Oana Taban, fondator & director general al grupului Dent Estet.

Echipa care lucreaza in noile clinici din Sibiu este formata din 35 de persoane, dintre care aproape jumatate sunt medici. Echipa medicala cuprinde medici din Sibiu, ce activeaza exclusiv in clinicile Dent Estet. Compania isi propune sa creasca numarul medicilor din clinici, inclusiv cu medici romani plecati in afara tarii, care au aplicat si doresc sa revina in Romania si cu care deja se poarta discutii avansate. Odata cu deschiderile de la Sibiu, Dent Estet ajunge la un numar de 320 de angajati si colaboratori si ramane cel mai mare angajator de pe piata serviciilor de medicina dentara din Romania.

„Aducem la Sibiu intreaga noastra viziune pentru inovatie si servicii de excelenta in medicina dentara si suntem extrem de bucurosi sa primim cereri de angajare de la medici romani din afara, ne dorim ca ei sa ramana in Romania si sa faca performanta aici”, spune Cristian Taban, director xecutiv Dent Estet.

Dent Estet la Sibiu: 2 milioane euro pentru inaugurarea a 2 clinici

Grupul Dent Estet este lider de piata in domeniul serviciilor de medicina dentara din Romania. In cei 20 de ani, echipa s-a extins la un numar de 320 de specialisti, dintre care 93 sunt medici. Acestia au tratat de-a lungul timpului peste 80.000 de pacienti. Compania detine 10 clinici stomatologice multidisciplinare in Bucuresti, Timisoara si Sibiu, destinate tuturor categoriilor de varsta, 3 divizii de excelenta in Romania (Implant Division, Esthetic Division si Advanced Orthodontic Division), un laborator de tehnica dentara digitala Aspen si 2 studiouri foto digitale specializate Future Dental Smile. Toate acestea reunesc un numar de 57 de cabinete pe o suprafata totala de 3000 de metri patrati, care includ si 3 sali de chirurgie complet utilate si 3 centre de diagnostic si radiologie digitala cu expunere minima la radiatii.

Din anul 2016, Dent Estet face parte din grupul MedLife, cel mai mare operator privat de servicii medicale din tara noastra.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri