In contextul in care MedLife a anuntat saptamana trecuta prima tranzactie internationala, achizitionand pachetului majoritar de 51% al grupului de companii Rózsakert Medical Center din Ungaria, fondatoarea Dent Estet, Oana Taban, sustine ca urmareste oportunitatile de extindere in afara tarii, desi in prezent mai este nevoie de investitii la nivel local.

Grupul de clinici Dent Estet, parte din MedLife, si-a continuat planul de investitii si a ajuns la inceputul acestui an la un total de zece unitati dentare, odata cu deschiderea a doua clinici in Sibiu, una pentru adulti si cea de-a doua adresata exclusiv copiilor. Valoarea investitiei in cele doua noi unitati s-a ridicat la aproape doua milioane de euro. In total, cele doua clinici cumuleaza un numar de 12 unituri dentare, iar printre dotari se numara un centru de radiologie integrat intr-o clinica din Sibiu.

Deschiderea celor doua noi clinici de la Sibiu se inscrie in strategia de business a companiei in ceea ce priveste planurile de investitii si extindere in alte orase din tara, in afara Bucurestiului. Pe langa cele doua clinici din Sibiu si cele sapte din Bucuresti (patru pentru adulti, doua clinici Dent Estet 4 Kids si o clinica Dent Estet 4 Teens), Dent Estet mai este prezenta in Timisoara, cu o clinica pentru copii.

In primele doua luni de la deschiderea clinicii Dent Estet 4 Kids din Sibiu au venit peste 300 de copii, si cand le spuneam oamenilor ca vrem sa deschidem in Sibiu ne intrebau de ce facem asta, ca populatie este foarte mica aici. Eu zic ca 300 este un numar impresionant chiar si pentru Bucuresti. Timisoara este un oras mult mai mare decat Sibiul, si totusi Sibiul a avut un succes mai mare intr-o perioada mai scurta de timp. Probabil, acum, avem un brand mai puternic am reusit sa avem un inceput mai bun. Si pana la urma, nu are legatura cu numarul de locuitori”, a precizat Oana Taban, fondatoarea grupului de clinici Dent Estet.

Dent Estet deschide doua clinici dentare la Sibiu

Dent Estet a ales sa-si extinda serviciile in Sibiu si pentru ca MedLife a preluat cu aproape un an in urma spitalul European Polisano, recunoscut ca fiind unul dintre cele mai moderne si mai performante unitati spitalicesti din Romania.

Cred ca suntem aici din doua motive: Sibiul este capitala culturii, dar si cea a bunului simt. Vin cu mare drag aici, pentru ca oamenii te primesc mereu cu mainile deschise. In plus, Polisano, care face parte din MedLife de aproximativ un an de zile, are un mare succes, in special pe zona de chirurgie cardiaca si neurochirurgie.

Dent Estet vede in fiecare zi cam 400 de pacienti, poate si mai mult in zilele aglomerate, cam 104.000 de pacienti pe an din care 60% sunt sibieni, deci 40% vin in Sibiu sa se trateze. MedLife vede in jur de 22.000 de pacienti pe zi in aproximativ 100 de clinici si 9 spitale si 38.000 de analize pe zi. Punctul de recoltare analize, inainte de existenta Dent Estet in Sibiu, era unul dintre cele mai puternice puncte si aveam deja 50% din CNP-urile din judet ca clienti de laborator. Nu am venit aici intamplator, am avut motive sa venim”, a precizat Mihai Marcu, CEO si presedinte al MedLife Group.

Grupul Dent Estet este lider de piata in domeniul serviciilor de medicina dentara din Romania. In cei 20 de ani, echipa s-a extins la un numar de 320 de specialisti, dintre care 93 sunt medici. Acestia au tratat de-a lungul timpului peste 80.000 de pacienti. Compania detine 10 clinici stomatologice multidisciplinare in Bucuresti, Timisoara si Sibiu, destinate tuturor categoriilor de varsta, 3 divizii de excelenta in Romania (Implant Division, Esthetic Division si Advanced Orthodontic Division), un laborator de tehnica dentara digitala Aspen si 2 studiouri foto digitale specializate Future Dental Smile. Toate acestea reunesc un numar de 57 de cabinete pe o suprafata totala de 3000 de metri patrati, care includ si 3 sali de chirurgie complet utilate si 3 centre de diagnostic si radiologie digitala cu expunere minima la radiatii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri