Kaufland Romania a deschis al treilea magazin din Bacau si cel cu numarul 121 al retelei la nivel national. Magazinul are o suprafata totala de 4200 de metri patrati si una de vanzare de peste 2600 de metri patrati si ofera o parcare cu peste 200 de locuri si rasteluri pentru biciclete.

Prin deschiderea acestui nou magazin, Kaufland creeaza 75 de noi locuri de munca si sprijina dezvoltarea comunitatii locale.

Printre raioanele disponibile se numara cele de legume-fructe, vitrina cu servire asistata, brutarie, alimente de baza, dulciuri, bauturi, produse nealimentare si drogherie. Magazinul va fi dotat cu case de marcat expres, acestea urmand sa fie instalate in cursul acestui an.

In exteriorul magazinului, Kaufland pune la dispozitia clientilor amatori de o masa rapida si un punct Grill. Noul magazin Kaufland vine cu un element diferentiator fata de celelalte doua din Bacau: va fi primul magazin ce va oferi clientilor un raion de peste proaspat si fructe de mare, ce include un sortiment extins de 34 de articole (20 de sortimente de acvacultura si 14 de peste pescuit), printre care fileuri si rondele de somon, dorada intreaga si trunchiuri de crap si novac. Aici clientii pot achizitiona si specialitati precum fileul de ton, caracatita baby, inele de calamar si carne de scoici.

In galeria comerciala din cadrul magazinului clientii pot gasi farmacie, un tabac shop si un mini food-court cu mancare gatita, produse de patiserie si cofetarie.

In plus, in premiera in orasul Bacau, clientii magazinului vor putea folosi primul aparat automat de reciclare pentru trei tipuri de ambalaje: PET-uri (cu volum de pana la 3 litri), sticla si doze de aluminiu (cu volum de pana la 1 litru).
Aparatele sunt tip self-service si recompenseaza clientii care recicleaza ambalajele cu o suma de bani, oferita sub forma de cupon de reducere ce poate fi folosit in magazin. Astfel, la fiecare cinci ambalaje depuse, indiferent de tipul lor, aparatul va elibera automat un cupon de discount la achizitionarea unor produse selectate in acest sens.

Programul de lucru este de la 7:30 pana la 22:00 de luni pana sambata, iar duminica in intervalul 8:00-20:00.

„Dotat cu o gama variata de produse, printre care se evidentiaza specialitatile de peste proaspat si fructe de mare, cel de-al treilea magazin Kaufland din Bacau inseamna sustinerea dezvoltarii comunitatii locale cu peste 70 de noi locuri de munca. Mai mult, am depasit numarul de 120 de magazine in Romania, iar extinderea noastra nu se opreste aici, ci, in ton cu dinamismul care ne caracterizeaza, o vom continua in intreaga tara”, declara Valer Hancas, Director Comunicare & Corporate Affairs, Kaufland Romania.

Kaufland se numara printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.270 de magazine in 7 tari si o retea de 120 de magazine in Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri