Brandurile britanice de fashion Topshop si Topman urmeaza sa intre pe piata din Romania cu un magazin de 1.000 de metri patrati in Bucuresti Mall, in luna martie a acestui an. Brandurile sunt aduse in sistem de franciza de grupul Voici La Mode, care mai detine franciza si pentru magazinele Marks & Spencer din Romania.

“Suntem foarte entuziasmati sa adaugam Topshop si Topman in portofoliul nostru si sa putem aduce aceste branduri internationale in Romania, pentru prima data. Am dezvoltat un plan cincinal provocator si putem confirma ca vor mai urma si alte lansari de magazine in 2019”, a declarat Artemis Antoniadou, CEO, Voici La Mode Group

Peste 200 dintre cele mai stylish modele de imbracaminte si accesorii se vor lansa saptamanal ca parte din colectiile Topshop mainline, Boutique si denim. Topman va oferi game atent selectionate si adaptate fiecarui sezon in colectiile mainline, denim si formal outwear. Magazinul va pune la dispozitie un serviciu gratuit de Personal Shopping, oferind clientilor o experienta unica. Acestia vor beneficia de sfaturile unui consultant de fashion personal si de acces exclusiv la cele mai noi articole.

“Cautam in permanenta sa imbunatatim si sa inovam experienta de shopping pentru clientii nostri, atat online cat si offline, si suntem extrem de incantati ca noul nostru concept de design de magazin marcheaza expansiunea noastra in Romania. Aceasta inaugurare anunta inceputul unui parteneriat de succes alaturi de Voici La Mode”, a declarat Paul Price, CEO Topshop Topman.

Topshop este un retailer dinamic, care conecteaza oamenii cu tot ce inseamna avangarda in materie de fashion, stil si cultura. Peste 300 de noi modele must have, din colectiile mainline si cele de accesorii, sunt lansate saptamanal; de asemenea, brandul propune o colectie denim extrem de versatila, colectie care vinde global o pereche la fiecare 10 secunde.

Topshop ofera gratuit serviciul premium de Personal Shopping si Styling doar intr-o selectie de magazine din cele 604, parteneri digitali si francize prezente in peste 35 de tari. Magazinul principal al brandului, din Oxford Street, Londra are peste 1000 de metri patrati si primeste in jur de 400,000 de vizitatori saptamanal. Topshop.com atrage in medie 4.5 milioane de vizitatori saptamanali, fie ca sunt pe mobil, tableta sau desktop si livreaza in peste 100 de tari folosind o platforma tranzactionala dedicata in 9 dintre ele.

Brandul britanic Topman este dedicat exclusiv barbatilor si detine peste 160 de magazine in UK si un total de 420 la nivel global, in 34 de tari. Topman.com lanseaza peste 250 de produse saptamanal si asigura livrare catre 100 de tari.

Infiintat in 1960, in Cipru, Grupul Voici La Mode a fost partener in franciza pentru Marks and Spencer Cipru pentru mai bine de 60 de ani. In 2017 a intrat pe piata din Romania prin preluarea M&S. Astazi, detine 35 de magazine in Cipru si Romania, incluzand Topshop Topman, Marks & Spencer, Celio, Dorothy Perkins, Wallis, Evans si Cafe La Mode.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri