A doua editie a conferintei Future Healthcare, organizata de wall-street.ro, va avea loc in data de 14 martie, la Hotel Sheraton, sala Platinum. Aici, alaturi de lideri din sanatate, vom dezbate subiecte cheie atat din sectorul serviciilor medicale, cat si din industria farmaceutica.

Manageri de spitale private si spitale publice, directori de companii farmaceutice, antreprenori si autoritati din domeniul sanatatii vor fi prezenti la conferinta Future Healthcare. Structurat sub forma unei conferinte de o zi, evenimentul va cuprinde key speech-uri despre inovatie tehnologica medicala si doua paneluri in care reprezentanti ai sistemului public si mediului privat vor dezbate cele mai importante subiecte din sanatate.

Totodata, Future Healthcare se va incheia cu un workshop interactiv in care univ. prof. dr. Stefan Winkler (medic infectionist din Viena), ne va vorbi despre fenomenul de rezistenta la antibitiotice si masuri de prevenire in acest sens.

Poti participa gratuit la conferinta Future Healthcare - detalii si inscriere aici.

Printre invitatii confirmati se numara Wargha Enayati - fondator Enayati Group, Cristian Grasu - secretar de stat Ministerul Sanatatii, Diana Mereu - director executiv RASCI si Carmen Orban - manager general Institutul Clinic Fundeni. De asemenea, Elena Ovreiu, co-fondator LiveCare, va tine un speech despre viitorul serviciilor medicale.

Evenimentul Future Healthcare se adreseaza specialistilor din sistemul medical, antreprenorilor, reprezentantilor medicali si ai institutiilor de sanatate private, consultantilor, reprezentantilor din industria farmaceutica si fondatorilor de spitale private. Totodata, subiectele dezbatute in cadrul conferintei pot fi de interes pentru cei care isi doresc sa afle mai mult despre inovatie medicala, accesul pacientilor romani la servicii medicale si tratamente de calitate.

Inscrie-te pana luni, 11 martie, ora 12.00, pentru a participa GRATUIT la conferinta.

Ai intrebari pentru oricare dintre speakerii de la conferinta? Contacteaza-ne la anisoara.munteanu@wall-street.ro si le vom adresa acestora, pentru a ti se oferi raspuns in cadrul conferintei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri