Adelina Ilie are 30 de ani si a lucrat peste zece ani in domeniul marketingului. La sugestia unei prietene - designer de interior - a inceput sa se intereseze despre conceptul de tapet pictat manual si cat de cunoscut este acesta in Romania. A constatat, insa, ca nu exista o astfel de nisa pe piata locala, asa ca, in decembrie 2018, a lansat brand-ul Landlessly. Noutatea este ca tapetul este realizat la comanda, in colaborare cu art designeri care picteaza manual modelele ce ulterior sunt tiparite pe hartie de tapet.

Motociclete pe peretii din dormitor

“Design-ul va fi facut la cerintele clientului, in cazul in care acesta are anumite preferinte pentru model si culori, sau ii putem crea un design in functie de mobilierul ales sau de tema de inspiratie: natura, abstract, jungle. Cele mai excentrice cerinte de pana acum au fost un design cu harta lumii si un tapet cu motociclete pentru peretele din dormitor”, declara Adelina Ilie.

Astfel, clientii pot comanda tapet in functie de preferintele pe care le au, fiind informati si consultati constant cu privire la procesul de productie al design-ului dorit, pana la aprobarea finala de catre client.

Business-ul se adreseaza atat designerilor de interior, arhitectilor, proprietarilor de baruri si restaurante, cat si clientilor care isi doresc sa isi reamenajeze locuinta.

“In prezent, lucram cu trei art designeri, insa vrem sa marim numarul colaborarilor. Acesti designeri picteaza manual modelul de tapet pe care ulterior il printam pe hartie de tapet.”, mai explica tanara.

Parteneriate cu magazine de mobila

Landlessly porneste si o colaborare cu doua magazine de mobila din tara, Exotique si Noblesse Interiors, pentru a prezenta pe site-urile proprii simulari cu amenajari interioare ale camerelor. Astfel, clientul poate alege atat modelul de tapet dorit, cat si mobila potrivita. Simularile sunt create de catre designeri de interior.

“Pe viitor doresc sa lansez o aplicatie cu realitate augmentata unde clientii sa isi poata alege mobilierul si decoratiunile potrivite direct din aplicatie”, adauga antreprenoarea.

Pana la finalul acestui an, Adelina Ilie isi doreste sa ajunga la 10-15 comenzi pe zi. Acest flux de clienti ar aduce brand-ului Landlessly incasari de 300.000 - 400.000 de euro. Pentru o comanda cu un design deja creat, dintre cele disponibile pe site, pretul porneste de la 300 euro/rola de 5mp, iar pentru comenzi customizate, in functie de dimensiuni si de conceptul dorit ,pretul va creste cu 20 pana la 40 euro mp.

Pretul este creat special pentru ca cei cu venituri medii sa si-l poata permite, este un lux accesibil si un produs de arta in acelasi timp.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Roxana Grosu
Roxana a absolvit Facultatea de Litere , fiind și traducător autorizat de engleză și franceză. Are o experiență de peste 15 ani în presă și comunicare, este grammar nazi și pasionată de istoria artei. Ca jurnalist, a lucrat pentru publicații precum Businessmen's, Bucharest Business Week , România Liberă - unde a fost editor coordonator - și Wall-Street.ro . De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomație , turism , aviație , retail ,...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri