Metrorex vrea sa dezvolte o aplicatie care va transmite in timp real informatii despre mersul trenurilor si va notifica utilizatorii despre modificarile calatoriilor, potrivit unui comunicat emis de companie.

Metrorex a inceput demersurile pentru dezvoltarea unei aplicatii mobile care are ca scop imbunatatirea experientei de calatorie cu metroul. Rolul principal al aplicatiei este facilitarea accesului elevilor si studentilor la serviciile metroului. Totodata, prin intermediul aplicatiei, calatorilor li se transmit in timp real informatii cu privire la calatoria lor. Aplicatia va fi insotita de notificari care vor aparea pe ecranul utilizatorului pentru a-l anunta pe acesta de eventualele modificari ale calatoriei sale.

Anuntul de consultare a pietei a fost deja lansat pe platforma Sistemului informatic colaborativ pentru achizitii publice. Astfel, specialistii din domeniu sunt rugati sa transmita sugestii sau propuneri, astfel incat societatea sa determine valoarea estimativa a contractului de realizare a aplicatiei, pe care il va scoate ulterior la licitatie. Castigatorul ar urma sa se ocupe si de mentenanta si de actualizarile aplicatiei.

Propunerile pot fi transmise Metrorex pana pe 15 martie 2019.

O parte din traseul unui...
Citeste si: Apar primele probleme la drumul expres Craiova-Pitesti

Sursa foto: Agerpres Foto

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Pierdere la bugetul Metrorex dupa angajarea de personal pentru M5