Grantmetal Bucuresti si-a majorat capitalul cu 14,3 mil. lei

Grantmetal Bucuresti, cu activitati in industria metalurgica, si-a majorat capitalul social cu 14,3 milioane lei (4 milioane de euro), de la 4,2 milioane lei (1,2 milioane euro), la 18,5 milioane lei (5,2 milioane euro), prin aport in numerar, potrivit Monitorului Oficial.

Ca urmare a majorarii capitalului social, societatea a emis un numar de 5.720.000 de actiuni nominative, oferite spre subscriere actionarilor societatii proportional cu numarul actiunilor pe care le poseda, la pretul de 2,5 lei/actiune, informeaza NewsIn.

Principalul actionar al companiei Grantmetal Bucuresti este Metal Inox Industrial Grup, care detine 500.524 de actiuni, reprezentand 29,50 % din actiunile societatii. Printre actionarii companiei se numara si firmele Metal Inox Import Export, Prod Rusiana si Del Com Exim. Metal Inox Import Export este o companie cu capital privat, infiintata in anul 2000, avand obiectul principal de activitate, importul si comercializarea pe piata romaneasca a laminatelor plate si lungi din inox.

Grantmetal S.A. produce o gama larga de: bare, sarme, tevi, racorduri, bare din inox, produse din fier si otel. Produsele si serviciile oferite de societate se adreseaza in principal pietei din Romania. in 2005, compania a inregistrat o pierdere de 1,7 milioane lei (470.000 euro), la o cifra de afaceri de 3,5 milioane lei (970.000 euro) si un numar de 140 salariati, potrivit datelor financiare publicate pe pagina de internet a Ministerului Finantelor Publice.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri