Donna Medical Center, infiintata in urma cu 7 ani de dr. Elena Claudia Teodorescu, se extinde cu o noua locatie in zona Pipera-Barbu Vacarescu. Investitia totala in clinica Donna din Pipera se ridica la 2,4 milioane de euro, din care aproximativ 1,8 milioane euro au fost investiti intr-un aparat RMN.

Dupa 7 ani de la deschiderea clinicii Traian, ce a capatat renumele de centru de excelenta in imagistica sanului, Donna Medical Center deschide al doilea sau sediu in Pipera.

„Am dorit sa ne extindem pentru a putea oferi pacientelor noastre cu patologie mamara toate investigatiile necesare pentru un diagnostic precis si complet, iar RMN-ul era singura procedura care lipsea pentru a inchide acest cerc.

Totodata, in aceeasi locatie din Pipera, am dorit sa venim mai aproape de pacientii nostri si sa le oferim aceleasi servicii medicale de ambulatoriu, dar si specialitati noi, complementare, precum alergologie, cardiologie, dermatologie”, a relatat dr. Elena Claudia Teodorescu, fondator si manager general Donna Medical Center.

“Strategia de a ne extinde prin deschiderea Clincii Pipera are la baza mai multi factori, printre care si cererea in continua crestere pentru serviciile oferite de Donna Medical Center si decizia de a pune bazele noului Centru Excelenta in RMN”, a precizat Vlad Teodorescu, operational manager Donna Medical Center.

Donna Medical Center, clinica privata in zona Pipera

Din investitia totala de 2,4 milioane euro, 600.000 de euro au fost pentru amenajarea si mobilarea clinicii si dotarile cabinetelor medicale.

Donna Medical Centar reprezinta un spatiu de 700 de mp si cuprinde 6 cabinete cu 10 specialitati disponibile: alergologie, cardiologie, chirurgie, dermatologie, diabet si boli de nutritie, endocrinologie, medicina interna, obstetrica-ginecologie, oncologie, radiologie si imagistica.

Donna Medical Center, clinica in Pipera

Pe langa cabinete medicale, clinica dispune de o sala de mici interventii pentru ginecologi si dermatologi, alaturi de un salon post-anestezic si un punct de recoltare analize.

“La baza filozofiei noastre a fost investitia permanenta in aparatura de ultima generatie. Astazi, avem in dotare 8 ecografe, 1 mamograf digital si 1 sistem de biopsie stereotaxica 3D”, a adaugat dr. Elena Claudia Teodorescu.

Pentru anul 2019, Donna Medical Center isi propune dublarea cifrei de afaceri, de la 1,5 milioane euro in 2018 la 3 milioane euro in 2019.

Te invitam la Future Healthcare, eveniment wall-street.ro dedicat domeniului farmaceutic si serviciilor medicale, pentru a afla mai multe despre industria de sanatate. Inscrie-te gratuit la conferinta aici!

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri