Calin Clej, fostul director de marketing al Huawei si PepsiCo, devine consultant in managementul strategic al Cris-Tim

Calin Clej, fostul director de marketing al producatorilor Huawei si PepsiCo pe plan local, s-a alaturat grupului Cris-Tim. Incepand cu luna martie, Calin Clej este consultant in management strategic pentru grupul Cris-Tim.

Din noua pozitie, Calin Clej va dezvolta strategia de portofoliu a grupului Cris-Tim, care include produse din categoriile de mezeluri, lactate, ready meal si vinuri si va fi responsabil cu implementarea agendei de Revenue Management si Shopper Insights.

Calin Clej are peste 17 ani de experienta in marketing strategic, in crearea si consolidarea imaginii de brand, dar si cunostinte solide in industria produselor de larg consum. In toamna anului trecut, Calin Clej a renuntat la pozitia de Director de Marketing al PepsiCo Greater Balkans Beverages & South Eastern Europe Franchise, dupa o cariera de 15 ani in cadrul producatorului mondial de bauturi racoritoare, pentru a se alatura Huawei Consumer Business Group Romania, subsidiara locala a liderului in tehnologie la nivel global si al doilea cel mai mare producator de smartphone-uri din lume.

Dupa ce timp de sase luni a condus departamentul de marketing al Huawei Romania, Calin Clej s-a reintors in industria bunurilor de larg consum in care a lucrat timp mai bine de 17 ani. Din noua pozitie, Calin Clej va fi consultant in managementul strategic al grupului Cris-Tim pentru a dezvolta busineessul familiei Timis.

Cris-Tim este unul dintre cei mai importanti jucatori din piata locala de mezeluri, care este prezent pe categoria de mezeluri, lactate, produse ready-meal si, dupa cum declara intr-un interviu acordat wall-street.ro, pregateste si intrarea pe piata vinurilor. Recunostinta Prod Impex SRL, compania care administreaza fabrica de mezeluri Cris-Tim din Filipestii de Padure a avut in 2017 o cifra de afaceri de peste 101,5 milioane euro (463,9 milioane lei) si un profit net de 2,29 milioane euro (10,5 milioane lei). Cris-Tim este afacerea familiei Timis, inceputa in anii ‘92. Omul de afaceri s-a extins, de-a lungul timpului, si in industria de lactate, imobiliare si retail.

Citeste si:
Clej: Educatia cu televizorul, sa il folosim pentru sustenabilitate
Calin Clej, Cris-Tim:...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri