Lidl creeaza 20 de noi locuri de munca prin deschiderea primului magazin din Huedin

Lidl continua investitiile in Romania prin deschiderea unui magazin nou in Huedin, judetul Cluj, pe data de 14 martie. Odata cu inaugurarea magazinului, se vor crea aproximativ 20 de noi locuri de munca.

Noua unitate din Huedin are o suprafata de vanzare de peste 1.300 mp si dispune de aproximativ 100 de locuri de parcare. Orarul de functionare va fi de luni pana sambata, intre 07:30 si 22:00, iar duminica intre 08:00 si 20:00.

Odata cu inaugurarea magazinului, se vor crea aproximativ 20 de noi locuri de munca. De la 1 martie 2019, cel mai mic venit brut oferit de Lidl are o medie lunara de 3.500 lei, adica 2.180 de lei net, suma ce include salariul si tichete de masa, bonusuri anuale de Paste si de Craciun, precum si alte tipuri de bonusuri.

Deschiderea unitatii din Huedin, judetul Cluj, ii asteapta pe clienti cu promotii si actiuni speciale. In ziua inaugurarii vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar si la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri si altele.

In continuare, Lidl promoveaza cu consecventa colaborarea cu producatorii locali, multe dintre marcile comercializate in retea fiind produse in Romania.

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central in Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piata de retail alimentar din Europa.

Citeste si:
Lidl își extinde rețeaua din România cu un nou magazin
Lidl își extinde rețeaua din...
Citeste si:
27 de idei pentru un mic dejun gustos si sanatos
27 de idei pentru un mic...

Lidl este prezent in 30 de tari din intreaga lume si in prezent opereaza aproximativ 10.500 de magazine si peste 150 de centre logistice in 29 de tari la nivel mondial.

In prezent, Lidl are aproximativ 260.000 de angajati, dintre care peste 5.500 in Romania, unde retailer-ul german are deschise peste 220 de magazine si 4 centre logistice.

Ce salarii si beneficii ofera retailerii din Romania

Citeste si:
Ce magazine noi se deschid în Băneasa Shopping City în a doua parte...
Magazine noi în Băneasa...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri