Valentin Budes, noul director financiar al Sphera Franchise Group, incepand cu luna mai 2019

Sphera Franchise Group, operatorul brandurilor KFC, Pizza Hut si Taco Bell, l-a numit pe Valentin-Ionut Budes in functia de director financiar al companiei, acesta urmand sa preia responsabilitatile mandatului, pentru o perioada de patru ani, incepand cu data de 9 mai 2019, potrivit unui comunicat emis luni de companie.

Valentin Budes are o experienta de peste 10 ani in management financiar, dobandita in timp ce a ocupat pozitii in contabilitate, audit, controlling si managementul finantelor, in domenii precum sanatate, telecomunicatii si consultanta. In ultimii patru ani, a detinut functii de director financiar, fiind responsabil de coordonarea activitatilor de fuziuni si achizitii, optimizare a trezoreriei, controale interne, buget si planificare si analiza profitabilitatii.

Budes este membru al Asociatiei Chartered Certified Accountants (ACCA) si a obtinut o certificare in managementul riscului de la Institutul de Auditori Interni (SUA). A absolvit Academia de Studii Economice din Bucuresti si detine o diploma de master in „Contabilitate Internationala” de la aceeasi universitate.

Budes preia functia de la Daniel Palita, care a actionat ca director financiar interimar. Palita isi reia rolul de director Planificare Strategica si Relatii cu Investitorii.

Sphera Franchise Group S.A. este un holding ce reuneste sub umbrela sa companiile care opereaza in sistem de franciza brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery si Taco Bell in Romania, KFC in Republica Moldova si KFC in zona de nord-est a Italiei.

Citeste si:
Jan Záhumenský, noul director financiar pentru Europa Centrală al Mars
Jan Záhumenský este noul...

Despre autor
Anca Olteanu
 Anca este web editor la wall-street.ro.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri