Sphera Franchise Group, operatorul brandurilor KFC, Pizza Hut si Taco Bell, l-a numit pe Valentin-Ionut Budes in functia de director financiar al companiei, acesta urmand sa preia responsabilitatile mandatului, pentru o perioada de patru ani, incepand cu data de 9 mai 2019, potrivit unui comunicat emis luni de companie.

Valentin Budes are o experienta de peste 10 ani in management financiar, dobandita in timp ce a ocupat pozitii in contabilitate, audit, controlling si managementul finantelor, in domenii precum sanatate, telecomunicatii si consultanta. In ultimii patru ani, a detinut functii de director financiar, fiind responsabil de coordonarea activitatilor de fuziuni si achizitii, optimizare a trezoreriei, controale interne, buget si planificare si analiza profitabilitatii.

Budes este membru al Asociatiei Chartered Certified Accountants (ACCA) si a obtinut o certificare in managementul riscului de la Institutul de Auditori Interni (SUA). A absolvit Academia de Studii Economice din Bucuresti si detine o diploma de master in „Contabilitate Internationala” de la aceeasi universitate.

Budes preia functia de la Daniel Palita, care a actionat ca director financiar interimar. Palita isi reia rolul de director Planificare Strategica si Relatii cu Investitorii.

Sphera Franchise Group S.A. este un holding ce reuneste sub umbrela sa companiile care opereaza in sistem de franciza brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery si Taco Bell in Romania, KFC in Republica Moldova si KFC in zona de nord-est a Italiei.

Fiica fondatorului Huawei a...
Citeste si: Directoarea financiara a Huawei a fost arestata in Canada


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Georgios Argentopoulos, noul director al Sphera Franchise Group