Compania a anuntat deschiderea unui birou in Varsovia si integrarea firmei Fuster&Sartorius (F&S) in Garrigues. Jaime Fuster si Jacobo Sartorius, fondatorii firmei F&S, urmeaza sa devina parteneri ai companiei din Spania si sa devina manageri ai expansiunii in acasta regiune a Europei.

"Strategia merge mult mai departe de Polonia, ea fiind o tara foarte importanta. Ideea de baza este sa oferim clientilor nostri servicii cuprinzatoare in Europa Centrala si de Est. Planuim sa deschidem un birou in Romania si inca unul in Bulgaria in 2007", a spus Fuster, responsabil pentru expansiunea Garrigues in aceasta regiune, informeaza NewsIn.

Garrigues mai detine birouri in afara peninsulei Iberice in Shanghai, Casablanca, New York si Bruxelles. Firma de avocatura este strans legata de o retea din America Latina, care desfasoara operatiuni in 12 tari.

Compania tinteste clienti din randul companiilor din Spania si Portugalia care investesc in Europa Centrala si de Est. Domeniile principale de activitate in care casa de avocatura profeseaza sunt din domeniile de real estate, servicii financiare si al companiilor.

Potrivit informatiilor publicate pe site-ul companiei, Garrigues a castigat in 2006 223,1 milioane euro din onorarii rezultate in urma activitatii. Compania ofera servicii legale si de consultanta din toate domeniile si are o retea de 25 de birouri in Spania si doua in Portugalia.