Grupul Coca-Cola HBC continua promovarea romanilor in pozitii de top management, prin numirea lui Dan Timotin in pozitia de General Manager al operatiunilor companiei Pivara Skopje, un joint-venture intre Coca-Cola HBC & Heineken din Fosta Republica Iugoslava a Macedoniei (FYROM), incepand cu data de 1 martie 2019.

In ultimii trei ani, Dan Timotin a ocupat pozitia de Sales Manager pentru Romania, care a fost preluata de Gyorgy Galantai.

Dan Timotin s-a alaturat echipei Coca-Cola HBC in 2011 ca Chief Financial Officer pentru Romania si Moldova, iar ulterior a fost numit Group Commercial Finance Director. In 2015 a inceput sa isi dezvolte cariera in zona de vanzari, un an mai tarziu fiind numit Sales Manager pentru Romania. In ultimii ani, el a avut un rol major in reconstruirea echipei de vanzari si remodelarea strategiei comerciale a organizatiei, schimbari care s-au reflectat in cifrele de vanzari ale companiei, aflate in crestere sustinuta.

Incepand cu 11 februarie 2019, pozitia de Sales Manager pentru Romania a fost preluata de Gyorgy Galantai. Odata cu preluarea pozitiei de Sales Manager, Gyorgy Galantai s-a alaturat echipei de Senior Management Team a Coca-Cola HBC Romania. El si-a inceput cariera in companie in 2001, ca Management Trainee, in Ungaria, detinand in ultimii 17 ani pozitii de management in departamentele Key Accounts, Telemarketing, Field Sales si General Sales.

Gyorgy Galantai este recunoscut pentru stilul sau de leadership autentic si demn de urmat, cu un impact semnificativ asupra dezvoltarii organizatiei din care a facut parte.

Coca-Cola HBC este unul dintre cei mai mari imbuteliatori ai companiei Coca-Cola, avand vanzari de peste 2 miliarde de unitati. Compania activeaza intr - o zona geografica extinsa, avand operatiuni in 28 de tari, de servind o populatie de aproximativ 590 milioane de oa meni. Coca-Cola HBC ofera o gama variata de bauturi racoritoare din categoria celor carbogazoase, sucuri, apa, energizante, ceaiuri si cafea.

Conform studiului „Impactul socio - economic al Sistemului Coca - Cola in Romania" , realizat pe baza datelor financiare din 2015, prezenta acestui sistem pe piata locala genereaza o valoare adaugata de 448 milioane de euro, echivalentul a 0,3% din PIB. In Romania, Coca - Cola HBC a fost declarata cea mai responsabila companie pe plan loca l in 2016, 2017 si 2018 , conform Romania CSR Index, studiu realizat de a gentia de consultanta independenta The Azores. Pe plan local, Coca - Cola HBC Romania este liderul industriei de bauturi, fiind cel mai mare exportator din domeniu, cu o pondere de aproximativ 30% din exporturile de bauturi.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri