Metro Systems a lansat Tech'N Trade pe piata IT din Cluj-Napoca, un nou concept care reuneste trei directii strategice: Tech'n Trade Lab - fabrica de dezvoltare software, Tech'n Trade Hub - generator de idei pentru companiile start-up care inoveaza in industria de retail si Tech'n Trade Club - centrul de evenimente IT cu focus pe tehnologia in retail si spatiul exclusiv dedicat cresterii unei comunitati de IT Tech'N Trade (Technology in Trade).

Metro Systems Romania ofera, de peste 14 ani, solutii IT care acopera intregul lant de valori al afacerii de retail, constand in aplicatii de management a bunurilor si logisticii, solutii de management al relatiilor cu clientii, aplicatii de check-out si e-commerce, solutii de raportare si data warehouse, servicii de administrare de baze de date, de sistem si de retea.

"Pe langa birourile pe care le avem deja in Bucuresti si Brasov, principalul motiv pentru care Tech'N Trade a inceput sa prinda viata a fost dorinta companiei de a apela la categoria tanara de talente cu idei dinamice din regiunea Cluj si sa construiasca solutii digitale de retail pentru viitor. Ne-am dorit sa aducem un concept nou pe piata de IT din Cluj - Napoca – un oras smart, care este intr-o continua dezvoltare”, a declarat Jurgen Boekholt, Managing Director, Metro Systems Romania.

Cele trei directii strategice acopera o gama larga de nevoi ale comunitatii IT din Cluj-Napoca. Tech’n Trade Lab se invarte in jurul centrului de dezvoltare al companiei si ofera un spatiu de lucru inovator destinat echipei Metro Systems Cluj-Napoca. Spatiul de lucru dispune de tehnologii avansate pentru sustinerea ideilor noi si incurajarea metodelor inovatoare de lucru in echipa. Pe scurt, este un spatiu care sustine conceptul de ”smart-working”, gandit ca un mediu versatil ce se poate adapta usor nevoilor angajatilor. „Lab-ul se dezvolta rapid si dupa numai trei luni de functionare, inregistreaza aproximativ 30 de specialisti IT”, evoca Jurgen Boekholt.

Tech’n Trade Hub este un co-working space in care cei de la Metro Systems Romania isi propun sa creeze un incubator si generator de idei destinat start-up-urilor din zona de retail-tech. Spatiul a fost conceput pentru a fi un hub care permite interactiunea reala a angajatilor cu antreprenorii si accelereaza transformarea culturala intr-un mediu de lucru complet inovator, pregatit sa sustina orice idee sau proiect despre Tech'N Trade (Technology in Trade). Clubul Tech'n Trade este o platforma de inspiratie care ii incurajeaza pe pasionatii de IT sa-si impartaseasca cunostintele cu toti cei interesati. In acest spatiu se vor organiza sesiuni de lucru, evenimente, concursuri sau meet-ups.

Cu birouri in Bucuresti, unde se afla sediul central, Brasov si acum Cluj-Napoca, Metro Systems Romania este subsidiara Metronom GmbH, compania IT a Metro Group, si ofera solutii IT complexe pentru industria de retail. Metro Systems Romania ofera servicii de Design, Quality Assurance, Support, Delivery & Deployment, Application and Infrastructure Operation pentru construirea si functionarea solutiilor IT ale Metro Systems. Metro Systems Romania asigura servicii de management al informatiilor si tehnologiilor pentru Metro Cash & Carry in toate cele 25 de tari.

Metro Systems Romania este unul dintre cei mai mari angajatori din industria de IT din Romania, cei peste 900 de angajati cu profil de IT ai companiei de pe plan local gestioneaza infrastructura hi-tech a grupului german de comert.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri