Trumf Construct, firma de constructii si dezvoltare imobiliara, contracteaza o linie de credit de 12,7 milioane euro si una de sase milioane euro de la Piraeus Bank Romania, potrivit hotararii generale a actionarilor publicata in Monitorul Oficial, informeaza NewsIn.

Creditul de 12,7 milioane de euro va fi utilizat pentru refinantarea creditului pe care l-a luat de la Banca Comerciala Romana (BCR)- Erste Bank, iar imprumutul de sase milioane de euro va fi utilizat pentru capitalul in lucru, potrivit oficialilor companiei.

Pentru garantarea creditelor Triumf Construct va ipoteca hotelul Phoenicia (rang 1), compus din teren in suprafata de 17.065 metri patrati si constructie in suprafata de 3.760 metri patrati. Hotelul este situat in Bucuresti, sectorul 1 si este proprietatea companiei Triumf Construct.

Tot ca garantie va fi Contractul care are ca obiect cesiunea drepturilor de creanta reprezentand incasarile rezultate din contractul de inchiriere incheiat intre Triumf Construct si compania Phoenicia Hotels, in valoare de 360.000 de euro pe luna, va fi folosit ca garantie pentru imprumutul Piraeus Bank.

Triumf Construct Bucuresti a obtinut, in luna septembrie 2006, un credit de 10 milioane euro, de la BCR, in vederea finantarii investitiilor sale imobiliare

Proiectele imobiliare dezvoltate de Triumf Construct sunt: Ansamblul de locuinte Chitila, ansamblul "Golden House" din Mogosoaia, ansamblul "Lemon Garden" din Calea Giulesti, ansamblul "Summer Land" din Constanta, ansamblul "New Heaven" din Piata Unirii, ansamblul "Sisesti" din sectorul 1, "White Suites", sectorul 1 si ansamblul "White Village" din Otopeni.