Synevo Romania, liderul pietei locale de servicii de diagnostic si laborator, a inaugurat pe data de 11 martie primul sau centru de recoltare din orasul Calarasi. Acesta este al doilea centru Synevo din judet, dupa cel din Oltenita. Reteaua Synevo a atins acum la nivel national 105 centre de recoltare si 16 laboratoare.

Noul centru detine doua cabinete de recoltare, unul pentru probe de sange, iar altul pentru probe ginecologice.

Synevo are o prezenta puternica in partea de Sud a tarii, in special in orasele Ploiesti si Pitesti unde detine cate patru puncte de recoltare. Craiova este un alt oras din Sud in care Synevo opereaza un laborator si trei centre de recoltare. Regiunea Zona Sud in distributia administrativa Synevo include si activitatea companiei in orasele Buzau, Ramnicu Valcea, Slatina, Targoviste si Turnul Severin.

„Ne dorim ca aceste servicii sa poata fi usor de accesat de un numar cat mai mare de romani, motiv pentru care am accelerat extinderea regionala si urmarim sa fim prezenti in fiecare judet al tarii”, a declarat Andrei Sevcenco, Director Regional Zona Sud Synevo Romania.

Synevo Romania este cel mai mare furnizor de servicii de diagnostic si de laborator din Romania. Laboratorul Central din Bucuresti este una dintre cele mai mari unitati de acest tip, fiind un centru regional care deserveste pacienti din cinci tari diferite din Europa de Sud-Est.

In anul 2018 Synevo a inaugurat 21 de centre de recoltare in toata tara, iar de la inceputul acestui an a deschis alte cinci puncte de recoltare in judetele Timis, Vaslui, Suceava si Bucuresti.

Synevo este liderul in diagnostic de laborator din Romania, oferind peste 2.000 de tipuri de analize uzuale si avansate, in toate domeniile de diagnostic clinic de laborator. La finalul anului 2018, Synevo Romania administra o retea nationala de 16 laboratoare si 99 de centre de recoltare a probelor biologice, efectuand pe parcursul intregului an peste 15 milioane de teste.

Synevo Romania face parte din Medicover – unul dintre cei mai importanti furnizori internationali de servicii medicale si de diagnostic, infiintat in 1995.

Medicover Romania este prezenta de peste 23 de ani pe piata serviciilor de sanatate private si dispune de o retea de 37 de clinici in Bucuresti si in tara si doua spitale generaliste in capitala - Spitalul Medicover si in Oradea - Spitalul Pelican.

Pe piata din Romania veniturile la nivel de grup au crescut cu 20% in primele noua luni ale anului 2018, comparativ cu perioada similara a anului anterior, atingand o valoare totala de 66 milioane euro. Romania este a treia piata ca pondere a veniturilor la nivel de grup, dupa Polonia si Germania.

Sursa foto: Shutterstock/ angellodeco

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri