Brutariile PAUL inaugureaza al patrulea bistro, in incinta noului complex Agora Floreasca, din Bucuresti, dupa o investitie de 450.000 de euro, potrivit unui comunicat emis miercuri de companie.
Noul bistro PAUL este amplasat la parterul complexului Agora, de pe Calea Floreasca, nr. 111 – 113, din Bucuresti, fiind cea de-a 18-a unitate deschisa in Romania. Locatia dispune de o capacitate de 96 locuri (60 de locuri in interior si 36 pe terasa, deschisa pe perioada verii).

„Anul trecut, am decis sa investim intr-un nou concept care duce pasiunea pentru gastronomie la nivelul de arta culinara si sa transformam o parte din brutarii in Bistro. Astfel, inaugurarea Bistro-ului din Agora a venit natural, oferindu-le clientilor un meniu complet, pe care pot alege sa il serveasca in locatia noastra sau, de ce nu, sa ia preparatele acasa ori la birou”, a declarat Ovidiu Albu, administrator al PAUL Romania.

Cu o traditie de 130 de ani, PAUL are in prezent peste 500 de brutarii deschise in intreaga lume. In Romania, lantul de brutarii PAUL este prezent incepand cu anul 2008 si detine, pana in momentul de fata, 18 brutarii in 4 orase. Acestea se gasesc in Bucuresti (Dorobanti, Universitate, Afi Palace Cotroceni, Baneasa Shopping City, Piata Romana, Mall Promenada, Mega Mall, ParkLake, Agora Floreasca), Ploiesti (Ploiesti Shopping City), Cluj-Napoca (Polus Center si Iulius Center) si Constanta (City Park Mall). In Bucuresti exista si locatii de tip chariot amplasate in Bucuresti Mall, S-Park, Bucharest One, Baneasa Shopping City si Sun Plaza.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri