Vascar, unul dintre principalii producatori locali de preparate din carne si conserve, a deschis cel de-al patrulea magazin propriu din Iasi. Acesta este situat pe Soseaua Pacurari nr. 30 si este al 19-lea magazin al producatorului local.


Noul magazin se intinde pe o suprafata de 80 mp si a presupus o investitie de peste 50.000 euro. Magazinul este cel de-al 19-lea magazin Vascar din regiunea Moldovei.

Magazinul comercializeaza peste 1.200 articole, de la preparate din carne, mancare la conserva, carne proaspata, la bunuri de larg consum. Dintre acestea, 25% sunt produse marca proprie, Moldova in Bucate si Vascar.

„Ne bucuram ca am reusit sa deschidem un nou magazin in Iasi, investitie ce face parte din planul nostru strategic de crestere a numarului de magazine proprii, pe termen mediu si lung. Noul spatiu comercial ofera avantajele unui magazin de producator - preturi competitive, aprovizionare rapida si relatie directa intre consumator si producator”, spune Vlad Ciuburciu, Director General Vascar.

Infiintata in 1984 la Vaslui, Vascar este o companie cu capital 100% romanesc cu o evolutie organica pe o piata extrem de competitiva. Astazi, Vascar este unul dintre principalii producatori de preparate din carne si conserve din Romania, oferind produse nu doar gustoase, ci si sanatoase, sub marcile Vascar si Moldova in Bucate.

Pentru Vascar lucreaza mai mult de 300 de angajati, iar compania detine o fabrica de procesare la Vaslui si 19 magazine proprii in regiunea Moldovei, fiind unul dintre principalii angajatori din regiune. O parte din produsele Vascar si Moldova in Bucate sunt distribuite la nivel national, in hypermarket-uri si magazine traditionale partenere. De asemenea, Vascar este o companie care produce produse “marca proprie” pentru Carrefour, Mega Image, Penny Market si Lidl.

Citeste si:
Vascar investește 1 milion de euro în fabrica din Vaslui
Vascar investește 1 milion de...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
FOTO Un nou magazin MyAuchan in Capitala. Cum arata
Setari Cookie-uri