Adrian Stanciu, CEO al Smartree Romania, se retrage de la conducerea companiei in care a activat in ultimii 10 ani. Rolul sau a fost preluat de Alexandra Peligrad, cea care a detinut functia de Chief Financial Officer in Smartree Romania.

Smartree Romania, lider pe piata de externalizare a serviciilor de HR, cu afaceri anuale de 17 milioane de euro, o numeste pe Alexandra Peligrad in functia de Chief Executive Officer, incepand cu 3 aprilie 2019. Acesta a fost numita in locul lui Adrian Stanciu.


Alexandra Peligrad a detinut timp de aproape 10 ani functia de Chief Financial Officer in Smartree Romania, fiind alaturi de echipa inca din 2009. Procesul de tranzitie catre noul management nu va avea impact major in proiectele si procesele operationale Smartree.

"Ma bucur sa preiau aceasta functie si sa pot continua procesul de dezvoltare accelerata a companiei, astfel incat sa ramanem un partener de incredere pentru clientii nostri si principala optiune a companiilor multinationale si romanesti in procesul lor de automatizare si eficientizare a fluxurilor de resurse umane", a declarat Alexandra Peligrad, noul CEO Smartree.

Anterior colaborarii cu Smartree, Alexandra Peligrad a ocupat pozitii cheie in departamentele Financiar si Business Development din cadrul grupului Rompetrol.

Cu o cifra de afaceri de 17 milioane de euro in 2018, in crestere cu aproape 20% fata de anul precedent si peste 90 de angajati in cele patru birouri din Bucuresti, Pitesti, Craiova si Timisoara, Smartree s-a concentrat in ultimii ani pe dezvoltarea de servicii si solutii cat mai customizate pentru necesitatile in continua evolutie ale pietei HR, inclusiv dezvoltarea de noi module ale aplicatiei sale HCM, MyStaff. Adrian Stanciu a contribuit semnificativ la cresterea si eficientizarea business-ului Smartree, in perioada in care a ocupat functia de CEO.

Citeste si: CEO Smartree: Inainte de GDPR a fost ca un Vest Salbatic. Acum, regulamentul protejeaza persoanele fizice impotriva abuzurilor

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri