TAROM a inaugurat ruta Bucuresti - Erevan si a reluat cursa Bucuresti - Cairo, la inceputul acestei saptamani. Zborurile Bucuresti - Cairo si Bucuresti -Erevan sunt operate cu doua frecvente pe saptamana, cu plecare si retur in zilele de miercuri si duminica, respectiv miercuri si vineri.

"La inceputul acestei saptamani, odata cu debutul orarului de vara, a avut loc inaugurarea, in premiera in istoria companiei TAROM, a rutei aeriene Bucuresti - Erevan si reluarea cursei Bucuresti - Cairo, o cursa cu traditie din portofoliul TAROM si singura ruta spre Africa, suspendata in anul 2013", se arata intr-un comunicat emis de companie.

TAROM a organizat evenimente speciale pentru pasagerii primelor zboruri, la care au participat si Ambasadorul Republicii Arabe Egipt in Romania si Ambasadorul Republicii Armenia in Romania.

Zborurile Bucuresti - Cairo si Bucuresti -Erevan sunt operate cu doua frecvente pe saptamana, cu plecare si retur in zilele de miercuri si duminica, respectiv miercuri si vineri.

Pentru un zbor dus-intors, pe ruta Bucuresti - Cairo, preturile pornesc de la 193 de euro, iar pentru un zbor dus-intors pe ruta Bucuresti - Erevan, preturile pornesc de la 175 de euro. Tariful include bagajul de mana la dimensiuni standard, bagajul de cala cu o greutate de pana la 23 kilograme, precum si toate taxele, serviciile de catering la bord si check-in in aeroport.

Citeste si:
TAROM suplimenteaza zborurile pe ruta Bucuresti - Baia Mare
TAROM suplimenteaza zborurile...

Citeste si: Blue Air anunta un nou acord cu TAROM

Sursa foto: Shutterstock.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
TAROM redeschide o ruta estivala in luna iunie. Care sunt tarifele