Pastele a devenit un eveniment tot mai important pentru angajatorii care vor sa ofere beneficii extrasalariale angajatilor, 74% dintre companiile care acorda tichete cadou oferindu-le atat de Craciun, cat si de Paste, arata datele Up Romania pentru anul 2018. Firmele din Bucuresti-Ilfov, Cluj si Brasov sunt in topul celor care acorda cel mai mult acest beneficiu.

"Angajatorii au realizat ca tichetele cadou sunt o alternativa moderna si rapida la cadourile clasice pentru ca ele simplifica logistica si salveaza multe resurse, inclusiv financiare. Suportul electronic al tichetului cadou, pe care il vom avea disponibil in curand pe piata din Romania, va aduce un plus de simplitate si modernitate acestei solutii de motivare a angajatilor", a spus Elena Pap, directorul general Up Romania.

Tichetele Up Cadou vin insotite de beneficii financiare atat pentru angajator, cat si pentru angajati, pentru ca acestea sunt scutite de contributii sociale si de impozitul pe venit pana la valoarea de 150 de lei de persoana. Ele pot fi acordate atat angajatilor, cat si copiilor minori ai acestora si este necesar sa fie utilizate pana la data de 31 decembrie 2019.

Citeste si: Elena Pap, Up Romania, despre cum a transformat digitalizarea piata tichetelor de masa

Citeste si:
Pensiile speciale scapa de impozit, dar se taxeaza tichetele cadou
Guvernul evita impozitarea...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Proiect turistic care promoveaza destinatiile ascunse ale Romaniei