Romanii sunt inca la coada clasamentului european privind consumul de activitati sportive, desi avem inca cea mai mare rata de crestere anuala din Europa - intre 8 si 12%. Un studiu recent al Eurostat ne plaseaza, insa, in fruntea clasamentului, cu un procent de 96% dintre romani care fac sport. Cel mai probabil, aceste date sunt eronate sau au fost gresit interpretate, daca le comparam cu alte studii similare. Andrei Cretu, co-fondator 7Card, a vorbit in emisiunea Inspiratie in Business despre apetitul romanilor pentru sport.

7Card a analizat informatiile privind activitatea celor 70.000 de abonati activi din 2018, analiza din care au reiesit cateva statistici interesante:

  • anul trecut, abonatii 7card au facut1, 9 milion ore de miscare - 213 ani de miscare neintrerupta
  • 1 miliard de calorii arse in 2018
  • 12 februarie, cea mai activa zi de anul trecut
  • lunea este cea mai activa zi din saptamana
  • cele mai populare ore - 18.00-19.00 dupa amiaza, in timpul saptamanii, si dimineata doar in weekend
  • activitatile sportive cu cele mai mari cresteri a numarului de practicanti: dansurile, yoga si squash
  • activitati vedeta: fitness, aerobic, cycling si pilates

Urmareste emisiunea cu Andrei Cretu:

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri