Concierge Medicine reprezinta un concept inovativ de ingrijire medicala axat pe o relatie apropiata intre medic si pacient si un traseu medical cat mai facil. Unul dintre principalele beneficii ale acestui produs il reprezinta Concierge Doctor sau medicul integrator – dedicat fiecarui abonat, care gestioneaza intreg parcursul medical si ofera recomandari ori de cate ori sunt necesare.

Spre deosebire de abonamentele medicale clasice, care au ca scop acoperirea unor nevoi medicale primare, Concierge Medicine este un produs care deserveste atat afectiunile mai putin complicate cat si cazurile medicale cele mai complexe. In plus, datorita retelei extinse parteneri inclusi in abonamentul de Concierge Medicine, pacientul poate avea acces rapid la medici, clinici si spitale de top.

„Cand vorbim despre piata de servicii si de beneficii medicale din Romania, angajatorii au, in principiu, doua optiuni. Fie vorbim despre abonamentele de servicii medicale, fie vorbim despre asigurarile de sanatate.
Concierge Medicine este o alternativa atat la sistemul de asigurari de sanatate, cat si la sistemul de abonamente medicale private. De fapt, ce inseamna Concierge Medicine? Este un model de coordonare a ingrijirii medicale. Inseamna coordonarea traseului medical al pacientului, astfel incat rezolvarea medicala sa fie optima si rapida, asigurand acces simultan in clinici private mari, in clinici mici, de expertiza, dar si in sistemul de stat.” Ana Maria Marian, Managing Partner Intermedicas.

Potrivit unui studiu realizat in SUA, pacientii care au apelat la Concierge Medicine au avut nevoie de 35% mai putine zile de spitalizare, au facut cu 65% mai putine vizite la camera de garda si cu 66% mai putine vizite la diferite specialitati. In plus, in timp ce un medic obisnuit gestioneaza anual aproximativ 2.500 de pacienti, un concierge doctor se ocupa de doar 600 de pacienti, alocand cat mai mult timp necesar solutionarii fiecarui caz medical in parte.

„Am toata recunostinta pentru acesti adevarati profesionisti si pentru toti cei implicati in oferirea celei mai optime si realiste solutii de tratament. Aici am fost intampinat de oameni dedicati, dispusi sa ofere tot ajutorul de care am avut nevoie. Este mai mult decat evident inaltul profesionalism al cadrelor medicale, comunicarea excelenta, aplecarea catre pacient si atentia la detalii. Le multumesc tuturor celor implicati si recomand cu caldura INTERMEDICAS tuturor celor care au nevoie de Concierge Medicine si Second Opinion.” Marin Vidrascu, Director executiv Editura Litera.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri