Retailerul german Kaufland, liderul pietei locale de retail, are in plan deschiderea a circa 10 noi magazine in Romania in acest an financiar (martie 2019-februarie 2020), precum si primele 2 magazine din Moldova, locatii care vor fi operate tot de Kaufland Romania.

Potrivit reprezentantilor companiei, extinderea din acest an va implica si o majorare de 30-35% a bugetului de investitii, avand in vedere faptul ca anul trecut nemtii au deschis doar 6 locatii noi.

“In aprilie avem programate doua deschideri, una in Bragadiru, pe 18 aprilie, si inca una in Bucuresti – unde vom ajunge la 14 locatii. Restul magazinelor pe care le vom deschide in acest an vor fi raspandite in toata tara: Ardeal, Muntenia, Dobrogea si Moldova”, a declarat Valer Hancas, Director Comunicare si Corporate Affairs al Kaufland Romania.

Una dintre noile locatii din acest an va marca si o premiera pentru nemti: primul magazin intr-un centru comercial, care va fi inaugurat in Sibiu.

“Avand in vedere ca spatiile comerciale sunt din ce in ce mai putine, am ales sa mergem si pe varianta centrelor comerciale, prin deschiderea magazinului din Festival Centrum Sibiu. In functie de performanta pe care o vom avea in acest magazin, vom lua in calcul si alte magazine in mall-uri”, a mai spus oficialul Kaufland.

Primul magazin din judetul Ilfov

Kaufland Romania a deschis pe 18 aprilie primul magazin din judetul Ilfov, in orasul Bragadiru, devenind prezent astfel in toate judetele tarii, cu o retea de 122 de magazine la nivel national.

Hipermarketul este situat pe Soseaua Alexandriei, are o suprafata totala de 4.773 de metri patrati si una de vanzare de peste 2.700 de metri patrati si dispune de o parcare cu peste 200 de locuri pentru masini si rasteluri pentru biciclete.

Magazinul din orasul Bragadiru este primul al retelei Kaufland care are implementat un nou concept premium, la Biroul de Informatii, care include un punct de vanzare de sine statator cu produse tabac. Acesta este amplasat la intrarea in magazin, are 16 metri patrati si este dotat cu casa de marcat ce permite achizitia rapida.

Sortimentul disponibil la Tabak Shop ajunge la aproximativ 200 de produse din tabac, standard si premium, printre care tigari clasice, trabucuri si tigari de foi, tabac, tigari electronice sau diverse accesorii pentru tigari si trabucuri.

Conceptul Tabak Shop este nou la nivel de Kaufland, fiind implementat in premiera in Romania.

Kaufland se numara printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.270 de magazine in 7 tari si o retea de 122 de magazine in Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Roxana Grosu
Roxana a absolvit Facultatea de Litere , fiind și traducător autorizat de engleză și franceză. Are o experiență de peste 15 ani în presă și comunicare, este grammar nazi și pasionată de istoria artei. Ca jurnalist, a lucrat pentru publicații precum Businessmen's, Bucharest Business Week , România Liberă - unde a fost editor coordonator - și Wall-Street.ro . De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomație , turism , aviație , retail ,...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri