Lotus Market si-a majorat capitalul cu 32,7 milioane lei

Lotus Market, complex comercial de magazine din Oradea, si-a majorat capitalul social cu 32,7 milioane lei, de la 24,5 milioane lei la 57,2 milioane lei, potrivit hotararii generale a actionarilor, informeaza NewsIn.

Majorarea capitalului s-a desfasurat in doua etape prin subscrierea si varsarea sumei de 32,7 milioane lei de catre actionarul majoritar Plaza Invest. Dupa majorare, societatea Plaza Invest detine 75,17% din capitalul social al Lotus Market, Societatea de Valorificari Imobiliare detine 9,65%, Compania Britton Capital & Consulting detine 9,65%, iar restul de 5,53% este detinut de doua persoane fizice

Lotus Market Oradea cuprinde o zona comerciala cu 50 de magazine incorporate si una de furnizare de servicii si divertisment.,cinematograf, sali de jocuri si restaurante. Pe fata da princiala este amplasat un sediu de banca precum si spatii pentru birouri.

Lotus Market a fost inaugurat in 2003, are o suprafata de cinci hectare, iar valoarea totala a investitiei impreuna cu dotarile aferente a fost de 20 milioane de euro. in 2005, compania a obtinut un profit de 6,8 milioane lei la o cifra de afaceri de 9,4 milioane lei.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Airbus a înregistrat cele mai scăzute vânzări în primul semestru din 2020
Setari Cookie-uri