RA-APPS scoate la licitatie saptamana viitoare Hotelul Triumf, Clubul Floreasca si terenurile aferente, pretul de plecare fiind, in cazul Hotelului, de peste 32 de milioane de euro, iar pentru Clubul Floreasca de peste 45 de milioane de euro, potrivit NewsIn..

Hotelul Triumf, de pe soseaua Kiseleff, are un teren aditional de 14.987 de metri patrati, iar pretul de oferta este 32.500.000 de euro, fara TVA, cu plata integrala. Garantia care trebuie depusa de persoanele interesate de 5.000.000 de euro, iar taxa de participare de 10.000 de euro.

Clubul Floreasca, din bulevardul Mircea Eliade, are un teren aferent de 15.200 de metri patrati, iar pretul de oferta este de 45.500.000 de euro, fara TVA, de asemenea cu plata integrala. Garantia care trebuie depusa este, la fel ca in situatia Hotelului Triumf, de 5.000.000 Euro, iar taxa de participare este tot de 10.000 de euro.

RA-APPS se afla in proces de reorganizare, prin eliminarea activitatii specifice firmelor de imobiliare (inchirieri de apartamente, vile sau terenuri) si reducerea activitatii Regiei la administrarea bazei de protocol. Mai mult, Regia intentioneaza sa treaca in patrimoniul institutiilor publice imobilele in care acestea isi desfasoara activitatea.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Încă o cunoscută cofetărie se gândește să renunțe la produsele mai puțin căutate
Setari Cookie-uri