Taco Bell deschide un nou restaurant, in ansamblul mixt Openville din Timisoara, fiind al patrulea oras la nivel national unde brandul este prezent, potrivit unui comunicat emis joi.

La numai o luna de la inaugurarea unitatii din Sibiu, Taco Bell anunta deschiderea restaurantului cu numarul sapte din Romania si primul din vestul tarii. Acesta este amplasat la parterul cladirii de birouri UBC 1, situat in ansamblul mixt Openville, pe Calea Sever Bocu, fiind o locatie de tip inline, care dispune de o suprafata de 200 mp.

Restaurantul este dotat cu bucatarie deschisa, care ii permite fiecarui client sa vada cum este preparata comanda, acces WiFi nelimitat si prize USB pentru incarcarea dispozitivelor mobile. In interior, unitatea dispune de 48 de locuri la mese de tip Hub Tables sau Low Couch Seating, iar pe timpul verii, clientii pot lua masa alaturi de prieteni si familie si pe terasa.

Prin deschiderea acestei unitati, Taco Bell a creat 35 de noi locuri de munca.

Sphera Franchise Group S.A. este un grup din domeniul food service din Romania, care detine companiile care opereaza in sistem de masterfranciza brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery si Taco Bell.

In prezent, sunt peste 360 de restaurante Taco Bell in 27 de tari din afara Statelor Unite, iar obiectivul de extindere internationala a brandului vizeaza 1.000 de locatii pana in 2022. Compania si francizele sale opereaza peste 7.000 de restaurante care genereaza vanzari de peste 9 miliarde de dolari. Obiectivul brandului este acela de a deveni o companie cu vanzari globale de 15 miliarde de dolari si cu 9.000 de restaurante la nivel mondial, pana in 2022.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri